söndag 20 juli 2014

Söndagsfika

Trötta Lotta i Villa Ville Kulla är riktigt trött här ikväll.. Zzzz!! Somnade inte förren vid 07.00 i morse. Upp vid kvart i elva, ner på stan och träffa upp Marie med bebis. 
Med bebis i vagnen sovandes gick vi in på "Glitter" och där glimma det nog i både Maries o mina ögon... Både Marie o jag shoppa o för mig blev det två väskor (Marie oxå), fotlänk, ett onödigt mobilskal o ett par örhängen under skosulan... Haha!!
Vi tog fika på "Waynes Coffee" en cheesecake och en caramellLatte.Sedan satt vi där o snacka för att sen gå och fortsätta med shoppingen. Blev ett par skor och top samt T-shirt till Marcuz..

Sedan väl hemma slängde jag mig i altansoffan och softa..
Men de va ju inte länge man fick ligga där utan man blev tvungen att köra ungarna till "Eklundsnäsbadet" Billy var speciell o tog sig själv till badet. 
Sedan hem, prata lite i telefon med Sanna och sedan åkte gubben o jag till "Barolo" för middag. 
Och sedan hämta barnen igen och hem, där slockna jag i soffan och då kom Sanna tjoande in genom altandörren... Gissa vem som blev livrädd och flög upp ur soffan.. Jo, jag!!! Haha!! 
Vi tog båda rätt sömndruckna en sedvanlig kvällsdrink innan hon och Elinor drog hem.. Jag slumra om i soffan och nu ska jag lägga mig i säng och somna in till en film.. 
God Natt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar