onsdag 30 juli 2014

Måndag och tisdagens äventyr..

MÅNDAG:
I måndags var det packa, städa, städa o packa som gällde.. Fullt upp hela dagen, eftermiddagen o kvällen. Trött och slut blev man.. Och ont fick jag.. 
Billy o gubben jobbade på jobbet först, medan jag röjde i köket o Julia tvätta, putsa fönster mm..
Börja dagen med kaffe, och cigg (ska sluta, tvungen att sluta också för den delen). 
Trött som jag var råka jag somna om. När jag vakna var kaffet kallt. På med nytt kaffe. På dagarna är jag inte så sugen på kaffe längre. Blir oftast kaffe X3 på morgonen o sen är det bra. 
Gubben kom hem runt 14.00 tiden för att hjälpa till hemma. En klippa som han är..
Vi åkte o lämnade min bil på verkstad för att fixa nåt fix som jag ej förstår. Gubben min ska "hotta" upp min bil så småningom, kommer bli ashäftig. Var till synsam då de gått 2 veckor sedan jag beställde mina linser. Skulle fått sms när de kommit, men nåt sms har jag inte fått. 
Men linserna hade kommit o nu har jag linser för ett år framöver.
De svarta paketet med linser är färgade för min synskärpa. Vilken färg får ni se sedan när jag prövat dem..
Middagen bestod utav pastasallad och bröd till. Lätt mat i sommarvärmen. Yammi!!
Packa lite mer och fixa här hemma.. 
Billy måla om sitt moppegarage i full speed och mottot "Tid ger pengar".. 

Här är oxå den nya "chefen" när "stora Chefen" lägger av. Grabben har jobbat hela sommaren från första dagen efter skolavslutningen. Han har tjänat storkovan redan o mer är på G. 

Åkte till Ica Maxi för att köpa "viktiga saker inför dagen X"
Köpte oxå annat som jag behöver nu, som börjar ta slut här hemma.. 
Och passa på att köpa en liten grej till en "vän".. Har börjat med att skicka lite då o då till vänner per post så att inte svärsonen blir utan jobb, som brevbärare.. Hehe, nä gör det som en gullig, trevlig gest.. Kan ju vara roligt att skicka en liten pryl, blommor, ett kort el vad som helst. Skickar nångång då o då. 
Och vem får detta paket tro?
De får vi nog reda på i morgon.. Bör vara framme då..
Var in på Apoteket för att handla tandprodukter, bra att ha i de går åt..

Köpte mig en trisslott, spela på hästar, lotto och något annat spel. Hoppas på vinst denna vecka. 
Trisslotten säkra min första miljon med 30kr. 
Var och hämta min portabla "Power Bank" till min mobil, jag kan ladda upp till fullt på min IPhone 5s ca 5 ggr när batteriet är slut och de tar ca 30 min att göra det. Den jag hade innan var helt usel. Den här ladda verkligen upp på 30 min. Finns dock ej att köpa i butik..
TISDAG:
Idag hände en läskig grej, grejade o plockade, kasta och städade i lilla hallen.. Stod och skrubba i den lilla garderoben och stod på knäböjd o reste mig upp och då small de till i magen som en "någon sköt mig med pistol i magen" och gjorde så ont att de snurra till o sedan svimma jag av. Vakna upp av 2 hysteriska barn som skrek efter hjälp. Kroppen skakades inom mig när jag kvicknade till och gubben kom och skällde på mig att jag överdriver med städningen.. Och skulle banne mig ta de lugnt!! Ord och inga visor.. Sedan bar gubben mig till soffan o jag fick inte gå upp. Somna till, och Alexsanda kom sedan och väckte mig att peta lite lätt på mig och sa är du vaken mamma?! 
Piggna till och prova en klänning hon beställt åt mig. Och den satt perfekt. Tack Alexsandra för att du hittade den klänningen till mig, och den satt jättefint.
Åt två bitar utav "pizza" gubben beställde hem. Var ej hungrig, men peta i mig ändå för att få i mig något. En milkshake är vad jag fått i mig i under hela dagen. 
Efter maten rensa jag ut allt i frysen, el rättare sagt slängde allt och samma sak med kylskåpet åkte i sopen. Tre säckar mat kastades. Nu slår frysen för avfrosstning o ska rengöras i morgon. 
Är trött, men har jävligt ont.. Grät en stund för ett tag sedan av smärta. Ingen lätt match att flytta, med allt vad det innebär..
Nu ska jag ta sömntab o hoppas jag somnar ifrån smärtan. 

Idag kom Elinore (Billy flickvän), hon har varit i Turkiet och är nu så gosiga så..
Och med den bilden säger jag God Natt!!
Hoppas ni får sova gott alla vänner/änglar!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar