onsdag 14 maj 2014

Sveamottagningen

Har varit hos min läkare idag och han påpekade att jag såg sliten och sjuk ut o mager? 
Kanske inte så konstigt när man har ont och kramper till skyarna.. Kramper som kan få en att tänka att - Nu dör el vill jag dö!! Inte bokstavligt och inget jag vill heller!! 
(Pippi Långstrump i Villa Ville Kulla)

Julia hade tid där med och eftersom de misstänker endometrios på lilla damen där så fick hon nya starka p-piller på prov i 3 månader o funkar inte de och hon fortfarande har smärtor o stora mängder blödningar mellan mensperioderna så sätter de in Gulkroppshormoner istället.. Hehe, då får gubbe o pojkar se upp när 2 st går på hormoner som sätter oss ur spel.
Har lagt gott ord för "stora tjejen" oxå så hon får bra läkarintyg den 23:e!!

Fick ny medicin mot kramperna o smärtorna i magen som heter "Spasmofen" 
Spasmofen de aktiva substanserna morfin, kodein, papavarin, noskapin och metylskopolamin. Morfin och kodein tillhör en grupp läkemedel som kallas opioidanalgetiska och som verkar genom att lindra smärta. Papavarin verkar kramplösande på glatt muskelatur (muskler som inte kan styras mot viljan). Noskapin har hostdämpande effekt. Metylskopolamin minskar mag och tarmrörelserna. Spasmofen används vid smärtor av olika slag, t ex vid kramptillstånd i gall och utinvägar samt mag och tarmkanalen. Och så citodon.. Riktiga cocktail var dag.. 

I dag är det en dag kvar tills jag o Marie ska på "Robbie Williams" konsert på Globen..
En julklapp jag fick av den bästa älsklingen i världen.. I morgon smäller det Marie.. 
Är just nu jättetrött, och ska snart äta makaroner med köttbullar.. Lätt mat med mindre tuggmotstånd o hoppas på mindre kramper..

Billy klädde ut mig till en cool typ, tyckte mer jag liknade "Skurt"
Jo jag röker, läkarna gnäller inte utan ska fortsätta röka pga (hör o häpna) de är bra för mina tarmar just nu, för slutar jag nu så blir jag ännu mer hård i magen. Får ta de efter operationen om den lyckas.
Nu ska jag äta rabarberpaj som Marcuz gjort.. Yammi..

Puss i pannan!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar