lördag 10 maj 2014

Nu går det i ett..

Idag infann jag mig på Huddinge igen och fick en sputa som gav illamående, huvudvärk och lågt blodsocker och mer kramper i magen. Mycket snäll sputa... NOT!! 
Sedan efter 2 timmar var det iväg till röntgen. Där efter tog de bort sonden. Skönt, för den har verkligen plågat mig med feber o hemskheter.. Inget jag önskar någon. Fick ny tid till måndag för ny undersökning/röntgen. Blir två intensiva veckor med undersökningar. 
Pratade med Rebecca om fk o utförsäkran mm.. Vilket vi inte förstår alls.. Är man sjuk o har synbar sjukdom blir man inte utförsäkrad flera ggr. Har blivit de en gång under alla 15 år och blev även sjukskriven av fk o af pga att jag var för sjuk för arbete under utförsäkran med betalt som vanligt..  Som Rebecca sa så är de skillnad på synbar sjukdom o osynlig sjukdom. Har inget att klaga på från vare sig fk el af. 
Rebecca ska nu börja gå hos min läkare för sjukskrivning av graviditet.. Och där går nu jag o alla flickebarnen. Är för kvinnosjukdomar o graviditet. 
Fick från Huddinge ett preparat som tar bort nervsmärtor.. Och hjälpte de inte skulle jag kasta dem, vilket jag med gjort. Kommer fortsätta med vanliga medicinerna då han mena på att jag måste leva ett värdigt liv. Dessa nervmedicinerna tog ej bort smärta utan gav depression efter att jag öka dosen. Så nu är de borta.. Phu, läkaren sa även att de med någon form av psykiska problem klarar de bättre vilket jag ej gjorde. Vissa sjukdomar funkar de på, men inte de jag har. 
Nu fasar jag för måndagen o resten.. 
Litet pyre äter päron och lite hängig.. Börja nog bli sjukling han med.. Plutt ❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar