onsdag 6 mars 2013

Underbara

Hej alla mina underbara läsare!! För du är väl underbar? Alla är underbara, på sitt lilla vis. Men sedan kommer de in rötägg in i ens liv ibland. Men sådana måste man då rensa bort. De tar bara energi från en.
Men de underbaraste människorna är väl ändå sin egna familj, vänner, nära släkt och mitt älskade barnbarn.  .Som jag hoppas det blir fler av så småningom. Och min man, som jag älskar mest av allt på jorden, men kan även bli galen på honom, tycka han är värdens egoist för att i nästa vara den finaste och givmilda människa som finns. Och ibland den trögaste människa jag mött. Men älskar gör jag, hatar ibland men ändå den människa som står mig närmast. Sedan vad andra tycker, skiter jag i, för mig är han vacker och jag älskar inte med dina ögon utan med mina ögon.
Mina barn är bland de finaste och vackraste gåvor jag har. De ger mig så mycket. De ger massor av kärlek, värmande ord och från den den minsta på 13 år till den största på 24 år.Det har vi lyckats med bra, du och jag. Våra älskade barn. De två största barnen bor inte hemma längre, och visst saknar vi dem. Och hit har de svängdörrar, de får komma och gå som dom vill. De växer aldrig ur vårt hem.
Min minsta är min lilla kille med ett så stort hjärta av kärlek och skriver ofta små kärlekslappar till mig som jag ofta finner vid mitt sängbord när jag ska sova.
Titta så här kan dem se ut,  De finns många små fina lappar. Och oj så jag älskar dem. Marcuz är mammas pojke rakt igenom. Han oroas när jag är sjuk, han hjälper mig jämt. Han lever i rädsla när jag vistas på sjukhus. Min lilla son. Du är fin kille du. Billy där har vi en grabb som är lik sin far både utseendemesigt och till sättet han har. De är pappas kille de där. De är två st som lever på charmen.. haha..
Nu kommer vi till flickor, tre flickor under samma tak.. OjOjOj!! Nej jag skojar, de har inte varit några större problem med döttrarna. Det är 4 år mellan varje, Börjar med den minsta som fortfarande bor hemma och är 16 år. Hon är står med ena foten i vuxenstadiet och andra foten i barnstadiet. Men de är en varm, känslofylld tjej, har lätt för sig att vara godtrogen och tänka gott om alla. Vilket har skadat henne många gånger. Lite naiv är hon också.
Är jag ont eller ledsen över något så finns hon där och kramar om, håller min hand och jag känner av hennes kärlek med stort hjärta. Hjälper ofta till hemma med alla möjliga sysslor när jag inte kan. Hon är en färgsprakande tjej också som byter stil och hårfärg jämt. Snor mina kläder, smycken och smink gör vi också. Men de är bara saker, och vad är saker i jämförelse med de stora hjärta hon har.

Sedan kommer vi till den tjejen som alltid är en liten ängel. Hon är vacker i sitt långa ljusa hår, som är så äkta och fint. Hur många har inte frågat mig om hennes hår äkta. Och de är väl klart att håret är äkta på en ängel.
Den här lilla fröken har bott hemifrån drygt ett år. Hon bor med sin pojkvän Lennze, som är en liten aningen blyg. När hon skriver något sms, så följer alltid dom äkta orden "Jag älskar dig mamma".  Alltid!! "Jag älskar dig".. Hon följer gärna med mig om jag skulle fråga till sjukhuset mm. Hon har tagit hand om mig, ringt min läkare i somras när jag var i Cypern och såg till att jag fick första bästa hjälp när jag kom hem. Hon har har alltid funnits vid min sida till 100%
Och jag är stolt för hon är en riktig bra fotograf också. Hon tar bilder för partyfolket i stan vissa helger och så skriver hon ett reportage om hur du "Lär dig fota" i Södertäljetidningen "News". Hon har ett hjärta av ädlaste guld. Och alltid ställer hon upp. Hon finns där den där vackra snuttisen.
Mammas älskade förstfödda <3 barn.="" barn="" br="" d="" de="" dygn="" flera="" h="" jag="" kan="" massor="" men="" om="" per="" r="" skriva="" tar="" varje="">

Sedan har vi "Rebecca" som är hela 24 år och fått sig en liten "bebis" (mitt förstfödde barnbarn) som jag älskar något fruktansvärt. Rebecca och jag har ett speciellt band som nog inte många har med sina barn (styvbarn). Vi kan prata om de mesta ALLT, vi kan prata om djupa känslor och vi hjälps åt på många sätt. Vi pratar ofta och hjärtligt med varann. Hon hjälper mig när jag har de tungt och tufft när jag har ont, ledsen mm.. Och hon lyssnar, kommer med råd och så har vi fungerat för det mesta. Jag hjälper henne när hon inte mår bra, när hon är ledsen, trött. Jag hjälper henne när hon behöver hämta andan lite. De är inte alltid lätt att vara småbarnsmamma el pappa.
Vi ger och tar från varann..
Svårare än så är det inte.
De bästa Rebecca gjort <3 br="">


De roliga med våra äldsta döttrar är att vi umgås med varann och vi kan umgås tillsammans med varandras vänner. Vilket är faktiskt riktigt kul. Hur många har sådana umgängen.
Jättehäftigt egentligen..
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Nu ska jag berätta om en överraskning som är till oss båda egentligen även om den gavs när Reijo fyllde år.
Kan ni gissa vad som gömmer sig i detta kort?
Detta kort är från Rebecca, Alexsandra, Edwin, Lennze , mamma, svärmor och lilla Wayne.
 ROMANTIKPAKETET!!!!
En romantisk natt i Stockholm med röda rosor, en flaska lyxig champagne, fruktfat och exklusiva FACE-produkter på rummet. I paketet ingår även en välsmakande trerätters middag (exklusive dryck) på Birgers Veranda. Nästa dag väntar vår generösa frukostbuffé i restaurangen. Eller stanna kvar i sängen och beställ upp frukosten till rummet.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar