tisdag 26 mars 2013

Musikalen i Åbo

Kunde inte sova för de gör ruskigt ont i halsen. Så jag sitter nere vid köksbordet och dricker varm "Åre Choklad" för min aggressiva hals. Så jag tänkte berätta lite från själva Åbo

I Koskenkorva Land efter att Reijo med flera hade sovit ruset av sig, så var de bara för honom att knata upp och bege sig ut på stan och se om jag hittade en klänning el snygg. Hittade en klänning rätt snabbt och vi tog oss en fika i Koskenkorva-Staden!

Köpte en superbra handkräm av märket "Trind" och mina händer blev superbra efter 2 dygn. Och sedan köpte jag av en serie som jag tycker är bra hemma.. BB NUDE Cream. Och jag trodde allvarligt att detta var en "primer". Men de kan jag tala om att de absolut inte var. Lite brådskande som vi var till "Musikalen"så tog jag för givet att de var en ny produkt och att de var "primer" och i all hast smeta jag in lite här och där .. Och gissa, jag var helt illröd i ansiktet, precis som en tomat. I mitt halvhysteriska tillstånd så vart jag illröd i hela ansiktet och händerna.
Tvätta o skrubba som en galning, men skiten ville inte lossna. Men efter att jag skrubbat bort halva huden som sved som eld på mig efteråt så kunde jag täcka med vanlig "BB NUDE Cream" och puder.
Kolla bilden, vad är det för något? Någon som har en susning??

Kom i varje fall iväg till "Musikalen HAIR".
Som Elenor medverka i. Man fick absolut inte fota där inne.. Så ni får nöja er med planschen. Elenor var jätteduktig..
Sedan så gick vi till ett ställe som hette
"Ravintola Blanko" och åt. Hela resesällskapet, även de finska släktingarna var med från Koupio. Riktigt bra matställe. Vi satt där några timmar och vi och några andra hoppade över efterfesten som vi var bjudna på med de i Musikalen..
Hem och lägga sig för att vakna upp med feber och halsfluss.. Blev en snabb hotellfrukost och sedan iväg till båten!!!

De var dygnet i Åbo det..
































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar