torsdag 14 mars 2013

En Hulligan här!!

Hjäääälp!! Nödrop!!!
Från Gullian till Hulligan, ett monster river mitt hus och packar ur de morfar packar i sin resväska. Är överallt och ingenstans. Kryper som värsta elitidrottaren. De gäller att hänga med. Igår var han världens lugnaste bebis, inga problem alls. Idag så ska vi klättra i trappor, snabb nödlösning var 2 stolar, men idag lärde vi oss att dom kryper vi förbi. Så har vi bullat upp med massor av ting.  Akvariumet har vi hittat med.. Hahaha!! Och in i varje låda, i och överallt är ungen..
Undrar vad han fick i sin gröt i morse alltså? Rebecca vad åt han? Är inte riktigt säker på att detta är Waynis eller en apunge jag fått hit idag. Galen är han... TUR att Reijo är hemma till halv ett  i varje fall..
Nu har jag precis lagt han i spjälsängen med en flaska välling. Hoppas för guds skull att han somnar..
Har ju oturen att ha för jävligt ont idag också. Inte sovit många timmar inatt inte.. Så man är trött, ont och har en hulliganbebis. Men de går.. Ska ta en dusch nu och hoppas, hoppas jag får sova några minuter innan Wayne vaknar.
Min söta, busiga gullian.. Hahahaahaaaha!! Vilket litet frö alltså.. Men med STOR Kärlek..







Snart åker min älskling till Norge till ett område som heter Stranda.. Och jag förväntar mig en present... hehe.. Han kommer hem igen på måndag.
Ja, de är till att ha de lyxigt nu mer. 4 st resor bra i År.. Två gånger till Åre, en gång till Österrike och nu till Norge. Själva grejen är i själva verket inte ok, då jag fick veta detta förra fredagen.
Kommer bli tufft, kalas på söndag och begravning som han inte blir med på.
Hur kan man älska snö så förbaskat? en annan vill ju bara att skiten ska smälta bort nu..




Och Pellan och Dennis är i Åre dom och åker skidor eller pulka, men de har köpt med sig Årechoklad till mig. Gissa om jag är glad och tacksam. Tack söta rara ni att ni köper de med er hem..
Nu en dusch och sedan en vilopaus för min del.. ZZzzzzz!! Hörs möjligen senare.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar