fredag 15 mars 2013

Gurkkoma

Jäsp, vad trött man är idag! Just nu har jag gurk, paprika med dipkoma. Laila s om gjort "Gastric by pass operation" äter mer gött än mig. Hur gick det till? Mina måltider består av kaffe och nån kopp choklad.. Mat ibland, men idag åt jag lite potatisgratäng o fläskfilé. När jag är trött o har ont så tappar jag matlust. Blir inte hungrig. Har strikta order om babyportioner 5 ggr om dan. Man kanske skulle börja med en.
Har goa Laila här som sällskapar mig som "gräsänka".
Gubben har överlevt första dagen av skidåkningen. Inga brutna ben, men de är två dar kvar!!
Ungarna är på övervåningen och mina grabbar är bara såååå kaxiga och något jobbiga. Eller så är det jag som är jobbig pga tröttheten och alldeles hopplös? Man vet aldrig.. Hehe..

Igår var min mamma här en sväng och hade med sig ett paket "påskägg" och chokladpåse som det stod "Dotter" på. Och med texten: Du är en glädjekälla utan gränser. Det är så härligt att ha dig som dotter. Du är helt enkelt världens sötaste!!!
Där ser ni :-) och så ser ni mina fina flickor. Lika söta..
Igår kom Edwin och hämta Wayne runt fem och min mamma åkte i samma veva.
Billy fixa enkel middag till dem själva och jag slockna runt sex o sov till kl sex i morse. Ja, så slut var jag. Idag har jag värk i kroppen igen, ben och armar och dunder snuva med hosta.
Ne, nu blir det till att sällskapa men Laila.















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar