torsdag 19 december 2013

God morgon!

Snart är det jul och vi står mitt uppe i ett kaos. Damm, damm och en korkad snickare!! Så här såg de ut kl 04.15 i morse!! Detta gör mig galen.
Så här såg de ut nyss.. Nu har jag moppat golvet!! Och så svart är det pga dammigt mögel!!
Idag tänker jag säga till på skarpen, för vem vill ha en plast skynke till vägg mellan toalett och vardagsrum? Idag SKA väggen upp, så ÄR det BARA!!! Och sen ska han försvinna och kan komma tillbaka när vi åkt till Åre, så slipper vi se dåren!

Vem vill ha mögelstank när du äter julbord. Jag kan inte förbereda någonting!! Och mitt i hela alltet har jag ont.. Vilket inte bara betyder ont utan ASONT!! Sa till honom igår att han fick städa efter sig!! Och de gjorde han tror ni? Nä inte ens dammsuga!! Igår hade jag så ont o äter en förlängd kur av antibiotika pga infektion. I Uppsala satte de ju tillbaka den där katetern! "Jag hatar det" känner mig äcklad o förnedrad som människa! Dagen efter fick jag åter igen sno någon annans tid för att ta bort den. På ett dygn hann de bli infektion.
Smärtan igår var brutal, så att jag grät! 
Har tusen saker som ska bli klart till jul. Men står på ruta ETT!!! 
Why? 
Jo på grund av den där klåparen!! Som faktiskt inte ens kan snickra... Haha, ungefär som en polack. 
Mitt ❤️ var inte heller på bra humör när han kom hem! Ungarna står still med sina önskelistor och de är tröttsamt att tjata på också. Vaknade kl av smärtor från ryggen! Kämpa i 10 min för att komma upp! Skönt att ungarna nu snart har jullov. De MÅSTE hjälpa mig att få allt från städ till julmaten klar!! Ska be mamma göra "Janssons Frestelse" De är bara hon och jag som kan...!! Hoppas FK ger mig min utbetalning i morgon!! De är fräckt annars... Deras klantighet för att (oj, jag glömde!! Och skulle fixa det direkt, så i 2 veckor har jag väntat!! Tidigast fre senast mån!! Tack så jävla mycket, klantskallar!!

I januari ska vi börja med LCHF fullt ut! På grund utav att de funkar på gubbens diabetes o ska även funka på min sjukdom!! Helt klart värt ett försök..Och jag ska fanimig börja internet handla.. För de är tungt att storhandla! Kostar 30kr extra o du slipper handla hem massa skit oxå! Och framförallt bära skiten.
Nä idag ska barnen o jag fixa övervåningen och där efter kan "Marcuz" få pyssla. 

Så god Morgon På Er!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar