fredag 28 september 2012

Trasselpromenad i höstrusk

Idag har jag fotat min älskade chihuahua, världens sötaste och minsta hund.. varför chihuahua? Jo för de är min status till "Lyxhustru" så klart. Givetvis har han kläder också!
Har också fotat hösten lite granna och målarna som sätter färg på Villa Villa Kulla..
Kör helt enkelt foton i ett virrvarr..
Har kommit på att jag behöver vidriga, läskiga gummistövlar när jag är ute och rastar "Trassel". Blir dyngsur om fötterna varje gång.. Men sjukt fult så jag får gömma mig i skogen med dessa.. Haha





Världens finaste "Trassel" min bästis, vän för livet och gosig som tusan.. Mattes fina hund, och han är min bara MIN!!




Är ingen älskare av hösten, men jag tycker hösten ändå är vacker med alla fina färger.. Ska nog ta min systemkamera och bege mig ut och fotografera alla höstens färger.. Marcuz har plockat kantareller idag och jag har lovat honom en kantarell smörgås till frukost i morgon. Han är den ända som älskar kantareller. Jag tar hellre en karamell..







Villa Ville Kulla får en ny fin målad fasad i färgkulören: Faluröd. Billy är en hejare på att måla och Billy är den förstfödde sonen som kommer ta över firman mot ålderns höst. Fint som tusan.. Lina - Måleri & Son har fått hjälp av Trassel att måla fasaden.. Riktig arbetar vavva jag har.. Bara doppa ner den långa ludna svansen och vifta på svansen mot väggen så blir de målat.. Voff Voff för Lina -Måleri.. (klicka på Lina - Måleri länkarna i texten).

Nu ska jag ut och gå med Trassel en sväng och så kommer jag tillbaka och bloggar om resten utav dagen, som varit super för min del..
Syns om ett tag igen!!!!

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar