söndag 2 september 2012

Grattis Billy

Har intagit soffläge resten av kvällen och det skulle ju passat utmärkt nu att beta av några filmer som ligger och skräpar i datorn.. Eller att spela schack mot datorn kanske.. Men här ikväll känns det för jävligt, jag är trött och jag har ont. Jag får en sån aggression av att knappt kunna röra mig. Äter man något så får man värsta krampen i magen. Det känns inte som ett privilegium att ligga och dega i soffan iallafall. Nej, jag ska inte gnälla nu för vi har haft "kalas"..Kalas..kalas?? Ska man säga så till en 14 åring? Födelsedagsfika låter bättre nu. Vi har haft fullt hus i Villa Ville Kulla idag med. Tror mitt födelsedagsbarn är mer än nöjd över de saker han fick.. Farmor, Mormor, Rebecca och Edwin, Veikko, Alexsandra och Lennze plus Åsa och Alex som firade av Billy igår.

Vad fick han: 1300 kr i pengar, påladdning av mobilen samt påladdning för mobilnedladdningar av appar till mobil, en IPhone 4, 2 T-shirt, 2 par kalsoner, en prydnadsälg och biobiljetter.

Tårtor på faten fanns det så klart till mitt födelsedagsbarnet, eller tonåring är han ju för sjutton, fast inte sjutton utan fjortis.
Ett guld packet, och vad fanns där om inte älgen Gösta.. Rätt lika ändå..hehe, eller hur Billy Boy?


Låtsas gammelmormor gullar med Waynis och han bara skrattade och log. När Rebecca och Edwin kom tillbaka så fikade dom och så drog de iväg och storhandlade grönsaker? Och Waynis väntade här eftersom han tycker det är roligare med kalas än shoppa mat.
Sötnosen...    

Mammas lilla/stora Prinsessa kom också men lite senare eftersom de hade tvättstugan *host* (bakis)..
Min mamma och Svärmor stannade kvar på middag, det serverades "Spansk köttgryta" och tårta och kaffe efter det igen. Så nu är det svullat klart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar