lördag 22 september 2012

Shoppingtour 3

Ligger i soffan men slumrar mest i vilket fall som helst. Hade egentligen vart på fest om jag inte vore sjuk. Illamåendet är jobbigast och springandet till toa på grund av att jag inte vart hos läkaren. Fanns inga tider igår på VC. Feber har jag med o knaprar Alvedon. Ingen tjusig el rolig helg de här. Så som de regnat o varit kallt idag
är deprimerande. Ååååå var ner på stan för att köpa Alvedon och nässpray så fick jag en vit snygg höstjacka av min finaste "älskling" och så shoppa jag mascara nr 3 i ordningen. I torsdags så råkade jag få med mig en 80-tals blå mascara i stället för svart. Vilket gjorde att jag var tvungen att igår köpa en svart. Och idag så hittade jag den som jag ville ha och var givetvis tvungen att köpa den med. Tröstshopping är något man måste få göra om man är sjuk.. Hur ska man annars bli frisk och glad? Sitter just nu och och spelar SongPop med min käraste eftersom han vill ha poäng till en ny kategori, vad gör man inte för kärleken?
Förutom kärlek har jag målat naglarna med svart.. Och därefter mattat lacket och toppar med klar lack på topparna. Snyggt men syns dåligt på bild.
Ska åka efter Billy hos tjejen strax ;)
Gör en bra lördagskväll, själv ska jag sova allra helst.
Krya på dig Lotta!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar