söndag 2 september 2012

Kräftkalas

Sitter och spånar över nätet och "älskling" sitter och spelar nätpoker. Billy har krypit upp på sitt rum och väntar in morgondagen, Marcuz har följt med Rebecca hem och lilla Wayne sover i sin spjälsäng på övervåningen.
Idag har det varit 7 st vuxna och 8 barn och 2 bebisar, plus två chihuahua här. Så de har varit full galej med kräftkalas med de bästa vänner och familj.

 Vilka röda läckerheter detta är va? men ack så de kliar, har fått någon allergisk reaktion på kräftorna så de kliar och kliar. Tagit Tavegyl för att slippa kliandet, men de kliar ändå. Detta har hänt en gång tidigare då jag blev prickig över hela kroppen pga kräftorna. Bör nog låta bli kräftor tror jag.
 Här har vi en del av kidsen, Wilma, Gurra, Billy, Maria, Julia och Marias lillasyster. Julia har klätt ut sig till nån typ av "Rocka Billy" brud.
 De vuxna dårarna som suger och tuggar samt dricker någon form av rusningsdryck. Dock icke jag för jag vet hur man har roligt utan alkohol... haha..



 Här har vi Rogers och Suphannees lilla son Kasper och så känner ni nog väl igen lilla Waynis som ofta pryder denna blogg. De är drygt 2 veckor som skiljer dem åt.


Lilla Kasper
Rebecca var trött idag och sa att lilla "Waynis" ville sova över och de får han så klart, vem skulle säga nej till denna lilla solstråle? Och Marcuz ville sova hos Rebecca så vi bytte barn över natten..
Fick de Morbergs vita vin och Rose vin idag..

Motörhead, Kizz och Elvis vin till samlingen. Här dricks knappt vin men vi har en hel del i samling i baren..
Nu tänker jag snart krypa till sängs, hoppas ni får en god natts sömn. Själv hoppas jag att jag får sova bättre än i natt. Sov Gott alla läsare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar