lördag 31 augusti 2013

Glömt att posta

Nattsuddsren här och resten av er nattsuddare som sitter uppe av alla möjliga olika anledningar.
Själv sitter jag uppe pga smärta, och lyssnar till ett spöregn som börja precis. Tagit bort sminket och gjort rent huden. 
Igår köpte jag lite produkter av No7 och fick rabattkuponger för nästa köp. Hade ju några stycken rabattkuponger som jag leta efter som en galning idag. Och så hitta jag den, samt att de är "Ta Tre betala för Två". Blev en fin rabatt allt som allt. Betala 437kr och egentliga summan var strax över 1200kr för 5 produkter. 
Det som blev inhandlat igår o idag var Serum, Dagkräm, beautifully Matte, Beautiful Skin, Stay Perfect Primer, Beautiful Skin BB Cream, Nattkräm, Lighten & Brighten. Och så fick jag nya rabattkuponger för att jag har inhandlat mycket produkter o trogen kund. Galant, för dessa kuponger på 50kr per produkt, ta 3 och betala för två, sedan kupong på 10% på hela köpet. Jag "tackar" jag. 
Fast BB Crème köpte jag på "Åhléns". Dagens andras shopping av "No7" var på Apoteket när gubben jaga sprutor (diabetessprutor) lika bra att "punktera" det så inte nån får "griller i skallen". 

Var och luncha med Alexsandra, Marie och Linda på "Cafe Kringlan" och jag åt en "Foccacia, dryck o Latte.
 Sedan gick vi runt lite och först droppa Alex av för att  gå till jobbet. Hon verkar trött min dotter, de senaste gångerna jag träffat henne, förkyld är hon också.. Lilla ❤ Sen droppa Linda av för att gå hem och sova då hon tröttnat på Marie o mig o våra krämpor.. Haha ( nä, hon hade jobbat natt). 
Vi hittade bebisar på stan också, en flicka o en stilig pojke.
En liten söt flickebarn hittade jag. Jessicas lilla tös.
Sedan träffa vi på Maries brors baby som  är född 5 v för tidigt. Och riktigt coolt namn på deras grabb, nämligen "Billy Hedström" samma för o efternamn. 

Köpte ett till mobilskal också i blått den här gången. De svarta ser man inte när den ligger i väskan eftersom fodret i väskan är svart. Men nu har jag 3st likadana med varsin duttpenna.. 

Hua de sitter vid köksbordet och slumrar, vaknar till och skriver två ord o slumrar igen.. 
Jag gör ett avslut här.. Klockan är massor o trött är jag.. De går inte blogga klart.. 
Sova nu!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar