torsdag 1 augusti 2013

Bra grejer för tjejer

Hej bloggläsare, mina kära läsare.. Hur mår ni? Har det regnat på er idag? I så fall ska jag avslöja vems fel det är för att de regnar o åska, mullrar och blixtrar. 
Jo, de är min kära väninna/vän/kompis/bästis/polare, You name it.. Hon har suttit vid Facebook och önskat sig regn regn och mera regn.. Och vad har vi fått nu kära Marie? Jo, regn i massor och jag tycker inte de är riktigt schysst att önska sig oväder.. Fy dig Marie!!!!!!! :-( 
Grå och trist utanför mitt hus!! Ser du nu "Marie" vad otroligt grått de ser ut!!
Tack tack tack och tusen tack.. Inte nog med det så blev min "man" och "son" nästan ihjälfrusna av att de blev blöta av regn.. Stackars mina hjältar!! Men tre abborrar och två jäddor lyckas de dra upp. De var vid "Skanssundet" och hyrde en båt för några timmar.. Priset var 690kr för några timmar. De är ju sjukt!! Överdrivet sjukt. Minns som barn så kosta de inte mer än max en hundring för två, tre timmar.
Mina fiskare. Dessa två har ett gemensamt intresse och de är båt och fiskelivet. 

När de åkte så la jag mig ner för att läsa boken jag köpte igår. Men tvärslocknade efter några sidor. Om de ska fortsätta så lär de ju ta månader o läsa denna bok.
Vaknade utav att min mamma ringde o väckte mig. Samtidigt ringer min läkare och jag missade givetvis det pga att jag pladdra med mamma och trots att jag sa till att jag vänta samtal så pladdra hon vidare. Men han ringde en halvtimme senare.

Lite senare så åkte jag o Billy till Coop och handlade och de blev sallad i plockdisken. De va Billy som så gärna ville ha plocksallad och inga problem för mig (för de var nyttig kost) och med vatten till.. Men orka inte mer än hälften.
Och så köpte jag frukost och lunch till mig för några dagar framöver. 
De blev Kvarg, bär och Canderel socker. Du kan även göra smoothie som är nyttig och till barnen kan man använda sig utav glass. Detta är perfekt ju och tipset är från Dottern Alexsandra. Önskar mig nu en mixer, den förra är sönder. Tror jag såg nån på "Köp o Sälj" på Facebook.

Köpte även den nya tandkrämen och munskölj "Colgate" och ansiktsvatten och rondeller på Coop. Ansiktsvattnet fick Julia eftersom jag köpte ansiksvatten på Apoteket några min senare. 
Men sen var det över till "Apoteket" för att hämta ut lite starkare smärtstillande tabletter. Och vilken skillnad på Coops apotek och Ica Maxis apotek. Vilken service i jämförelse mot Ica Maxis sengångare.. Oj oj oj säger jag bara.. 
Frågade efter en tandkräm med slipmedel i och de rekommenderade G•U•M. Och lite plåster följde med hem till snubbelpellen "Marcuz".

I morse köpte jag dagkräm och av märket "No7" från Åhléns (har prövat på serumet jag fick av mamma från Taxfreen på flyget) Jag gillade den för den var mjuk och väldigt bra. Älskar serien och fick en present med också när jag köpte 2?st produkter..jag fick ögonskugga av deras egna märke "No7" och köpte en annan fet kräm, lite dyrare men som ska vara bra mot mina torra armbågar, de är så torra att de gör ont in till benet. 
Men när jag kom till Apoteket vid Coop så hade de hela sortimentet med "No7" så jag köpte på mig lite där också. Så klart inte allt. Men det jag behövde. Så nu har jag detta.. Fick 100kr rabatt också. I morgon berättar jag vad de är o vad de är bra för.
Tänkte passa på o vissa något som jag också använder när jag fixar mig i ordning..
Jag älskar nämligen "Britney Spears" parfymer, de är underbara och luktar INTE starkt. De är mild doft på alla hennes parfymer. Är också förälskad i säsongs parfymerna "Escada" de är också milda parfymer och alla jag har köpt har luktat jättegott. Klarar tyvärr ej av starka (kärringdofter) jag börjar må illa, får kraftig huvudvärk av starka dofter. Hemskt...
Alla parfymer jag har får jag från min gubbe. Kan inte minnas att jag köpt någon själv. 
En annan produkt som inte har funnits så där jättelänge är "Nude Magique".
Den gröna och lila finns tyvärr inte att köpa i Sverige alls än så länge. Dessa är köpta i Finland. De från Finland är CC Creamer och den lila är CC Anti-dullness och den gröna är Anti-Redness och den vanliga är BB cream. Och de är nästan lite sandiga när man lägger ut dem.
BB blush är rouge, den är flytande men helt awesome. Sen finns BB concealer som är grymt bra.
Men detta är mina favoriter inom ansiktsvård och parfymer.. 
Till kvällen blev det att betala räkningar och sedan så smaska barnen vattenmelon. Är trött som bara den men har en jävla smärta just nu.. Åt ju sallad o hade läst att bönor är bra, men för mig är de inte så bra. Men jag chansar, tog ganska mycket av olika bönor och se hur de gick... Ont så jag ej kan sova fast jag är svintrött och tom tagit en insomningstab och de andra smärtmediciner.. Fan så dum jag var.. 
De inte huvudet klarar av får tydligen kroppen lida utav..
Pippi Lotta idag, redan där ont o trött..
Men puss och kram och God Natt.. Ska fylla på med smärtstillande, avslappnande och en insomningstab till. Finns inte så mycket annat att göra.

Kram o puss på er❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar