onsdag 7 augusti 2013

De senaste dagarna..


Har sovit o sovit idag och gubben har varit på fotbollsmatch. Tänk att för fyra personer kostar 16.000kr med mat då. Men 16.000kr..!! Tur att han blev bjuden.,

I Fredags Så var de bara hemmakväll för min del.. Jag hade ont. Ondare än vanligt den senaste tiden. Vilket är förbannat jobbigt. Men fattar nån nått?
Fick en "Shake" maskin av gubben. 
Inte den bästa men dugget att göra smoothies i. Gubben grillade och jag sov, pga trötthet o smärtor. Så jag åt igen middag, o ville inget ha för magens skull. Han ringde hit Fikri o övertala honom att gå ut. De var helt ok, eftersom jag hade sjukt ont ändå, så kunde han gå ut en sväng istället för att tråka med mig.. Katta var över en sväng o lämna en sak också och då var jag uppe och drack kaffe och vi pratade om allt möjligt.
Smällhett var det där ute på altanen.. Pjuuh!! Gubben fick skjuts av Katta ner på byn. Och jag sminka av mig, skulle hämta dem sedan.. Men slapp då Partricia (Fikris dotter körde hem dem).
Och han var hemma strax innan två. Och börja spela poker (igen)..
Jag sov dåligt den natten..
Fick faktiskt en väska av gubben som jag tjatade mig till. Men de blev fel väska

På lördagen var det alldeles kokhett ute men gubben min körde ner till stan så jag fick byta väska och de bara råka slinka ner en plånbok oxå..
När vi kom hem så la dig gubben i solstolen men en kall bärs. Och jag tog en Smoothie gjord på kvarg o bär.

Hittade våran katt " Leo" i Marcuz säng... Ser ni honom? 
Jag gick och la mig på soffan medan gubben bättra på brännan. 
Hade ont, de var varmt och gubben tjatade om att åka till Stockholm. Men förra året bojkottade han "Pride" och sur var han på "Stockholm By Gummibåt" och satt då bara på en bänk o buttra. 
Och jag hade ont, trött och tålde inte denna värme som var. Butter gubben..

När jag somnade på soffan o gubben solat klart satt han vid datorn. Så hörde jag i min dvala någon som viska "Lotta" några ggr., vakna till men ingen var där så jag fråga gubbs om han hade hört nåt, men nej de hade han inte. 
Men så kom Marcuz in och sa att jag hade besök av "Katta". 
Vi satte oss ute på altanen för privat tjejsnack.. Men vem kommer inte efter 5 min om inte gubben!!!.. Sa tom till honom men han tog över snacket, så mycket "Privat" tjejsnack blev det inte. För något könsbyte hade han inte gjort. "Morr". Detta gjorde mig sur!! Man gör inte så, tycker inte jag i varje fall.. 

Gubben tjat om sitt Stockholm fortsatte, men hade tappat lusten o orken. Stockholm By Gummibåt hade en privat fest på " Vickan" o dit ville han gå.. Men jag våga inte köra pga tröttheten och smärtorna. Han hade ju vart ute ändå kvällen/natten innan och haft tråkigt men ändå kul. 
Kände mer också att mycket av hans vilja har varit mycket på senaste tid. 
Jag skulle vilja ha mer egentid med honom.. En natt/weekend någonstans med honom. Vi två, du och jag..
Sommaren har varit för kort för oss, vi har alltid haft en sån helg varje sommar.. 
Jag har älskat dem mer än att åka utomlands. Men i år blir de inget, skolorna börjar runt den 22:a också. Trist!! 

Vi var iväg i lördags o åt på Ceasars i varje fall.. Tog en planka utan bea. 
Sedan hem och tror vi kolla på nån film.. Sen sminka jag mig och gjorde mig redo för sängen.. 

Och de tänker jag göra nu med..
God Natt ❤
Tar resten av helgen i morgon som blev ett drama med gangster ungar.. Ahh, o gubben blev galen. Men de berättar ja i morrn!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar