fredag 2 augusti 2013

Jädrans karl man har.,

Karlslock kommer och lägger sig kvart i sex efter att ha spelat nätpoker hela natten i sällskap med några vinflaskor!! Hoppas har har huvudvärk lite senare. 
Låg på soffan och sov och hade sovit i drygt 2 timmar. Då väcker han mig för en tv dosa (kontrollbehovet han lider av innan sänggående). 
När man äntligen sov blir man väckt av en tv dosa??! Så ligger han i soffan o snarkar.. Själv är jag vaken efter 2 timmars sömn. 
God Morgon rugguggla!! Fy så man ser ut. Men detta är verkligheten. 
Ont som en kaninunge dom "Leo" skadat. 
"Leo" linslus är gosig mot mig o tröstar stackars "Matte" dom har svinont. 
Gubben var ju snäll o hjälpte mig ur soffan i varje fall (kommer inte upp utan hjälp när jag har tuffa smärtor). 

De var bara att sätta på morgonkaffe. Morgonkaffe? Nä, så kan jag väl inte kalla det.. Jag är ju inte färdig med min sömn ens än gång. Kaffet dricker jag för att morfinet ska värka snabbare. Skulle in i kassaskåpet för att ta fram ett paket cigg och smärtstillande. Somna till varje gång jag tryckte koden en  sisådär 7-8 ggr.
Nu har jag tagit smärtstillande från den lilla dosetten..
Och jag sitter på altanen tagit mina 4 olika sorters tabletter, druckit "Kaffe X3" och några cigg har jag rökt..
Solen håller på att vakna den också.. Det är fint när morgonsolen går upp, men jag vill inte gå upp jag vill sova, sova bort smärtan. Hungrig känner jag mig också. 
Vackert med soluppgång,men gettot på andra sidan är inte så förtjusande. Hatar Ronna, hatar centrum där. När man får packet som ska hämtas i deras tobaks kiosk så står klungor av de missanpassade i samhället där o visslar, vill ha dejter o hjälpa en på alla möjliga sätt. Jag svarar dem ens inte, de är så obehagliga. En gång gapa de "Din blonda horunge" till min dotter.. trots att vi var två vuxna med och Julia var 11-12 år gammal. Gettot Ronna!! Även husen dom är fina o pampiga husen är lika mycket getto det med.. de så i hela Ronna, Från "Gulf Macken till rondellen.. Tyvärr!!
Ska ta en tallrik med kvarg, jordgubbar, hallon och blåbär. Frukost trots att de är för tidigt med frukost. Men illamående tar vid o måste äta nått och r även småhungrig..
God Morgon el God Natt .. Hoppas jag kan somna om i några timmar..
See Yaaa!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar