tisdag 8 maj 2012

Min dotter kommer snart

Idag är det inte vilken dag som helst, min dotter Alexsandra kommer HEEEEEEEM!!! Hem från 3 1/2 vecka i Filippinerna. Och som jag längtar att krama och pussa på min dotter. Känns som hon har varit borta i evigheters evighet. Men kl 15.00 landar hennes plan på Arlanda och hon har lovat ringa mamma direkt.
Men vi har haft kontakt via telefon och FB.

Avslöjar våran kärlek som mor och dotter här:
L betyder jag och A betyder Alexsandra.. Tar dock inte med varje ord!!

Mobilt:
26/4 L: Hej Snuttis, har skrivit till dig på fb.. Men prövar här med. Mormor skickade över 1000 kr till dig via pappas konto igår. De ska nu finnas 1000 svenska kr där till dig från Mormor. På fredag skickar jag över 1000 kr till dig men de lär inte vara framme fören på måndag eftersom de är helg emellan. Men du har i allafall 1000 r nu på kontot från mormor. Puss plussa dig <3 hoppas detta meddelande går fram nu!! Skicka svar om du fått det <3 Älskar och saknar dig!

27/4 A: Hej <3 , har svarat på fb och ditt mess har kommit fram fram rätt :-). ack så jätte mycket, ni är så snälla och fina <3. Ska köpa er något riktigt fint här ifrån :-). Jag älskar och saknar er också <3. Just nu ligger jag solbränd i sängen o väntar på att vi ska åka o äta middag :-). Puss

2/5 L: Hej sötis <3 Saknar dig idag så det gör ont i hjärtat på mig. Kollade på kontot och pengarna till dig på 1000kr har gått iväg, så de måste finnas på ditt konto senast i morgonbitti.. Älskar dig ocg var noga med att smörja in dig.. Älskar dig och tack för kortet som kom idag. Svara gärna på detta sms så jag vet att di fått det <3.

3/5 A: Hej älskade mamma <3, tack så jättemycket fina fina du :-). Jag smörjer mig massor, dock har vi haft mulet ett par dagar :-(... Just nu nu är vi på väg till båten som ska ta oss tillbaka till Cebu, där vi kommer tillbringa några dagar innan vi åker hem :-).
Har mormor också fått sitt kort? :-). Ha det så bra Puss <3.

3/5 L: Men det är väl skönt med lite mulet väder så du får vila huden ett tag. Kl är snart ett på natten o är ute på sista nattrundan med Trassel. Mormor fick kortet idag också. I morgon ska jag passa Wayne några timmar så Becca får vila en stund. Ska bli kul o sepå alla bilder sen som du tagit... Puss puss god natt.. Våren har kommit hit också :-) Älskar dig och hälsa de andra <3

3/5 A: Jajo, men jag vill ju bli brun.. Är fortfarande jäkligt vit :-( Åhh, vad mysigt!! Ska åka direkt till Becca och hälsa på han när jag kommit hem :-) God Natt <3

3/5 Tss, glöm det!!! Du ska till mamma först <3

3/5 Haha, ;-) Okej då. :-) Sov nu mamma det behöver du :-) God natt :-D Puss och Kram <3

Igår: A: Hej Mamma :-) Nu sitter vi på Cebus flygplats och väntar på planet. I morgon tisdag vid kl 3 anländer vi till arlanda :-) En vän till Lennzes mamma hämtar oss på arlanda :-) Vi ses på tisdag eftermiddag/kväll <3 Saknar er!

Igår: L: Åh vad jag längtar efter dig snuttis.. Alla saknar dig här <3

Igår: A: Jag ringer dig när vi kommit till Sverige :-) Puss <3

Igår: L: Ja gör det på en gång som du landar <3

Vykortet som vi frick från Snuttis <3
Så här beskriver hon det i skrift:
Hej min älskade familj <3  Just nu sitter jag hos Lennzes släktingar i Calamba. Detta är långt ifrån vad jag är van vid och har redan många härliga upplevelser. t.ex så finns det massa djur som som jag är livrädd för! Vilket är mycket underhållande för de andra när jag försöker hoppa undan ödlor och kackelackor. Många är fascinerande över en ljus tjej i byn. Folk stirrar och smygfotar mig som en apa på skansen :) Men ändå kul att bli lite uppvaktad :) Om några dagar åker vi till Bohol och glassar på den här stranden!!
Puss och Kram/ Alexsandra


        • Saknar dig så man får tårar i ögonen. Snart, snart är du i min famn igen <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar