lördag 5 maj 2012

Grillkväll och smärta

Sitter här och har jordens smärtor.. Why? Jo, för jag var så jävla dum i huvudet att jag åt i stort sätt allt jag inte får äta. Så som grillat nötkött (förbjudet), grillad majskolv (förbjudet), grillade champinjoner (förbjudet), tomatsallad (förbjudet) mm.. Detta gör att jag får kramper och frossa samt smärta till höjder. Att jag inte höll mig till barnmat..
Men Rebecca och Edwin var här och vi hade bestämt oss för att grilla, Rebecca hade beställt det. Gjort är gjort, vilket jag får lida för nu. Jag och Johanna skulle till Stockholm och parta. De går inte eftersom om de blir kris vill jag hem snabbt.
Nu är valet och kvalet "Berget", vill ju gå ut för de var evigheter sedan. Har tagit all förbannade smärtstillande jag har nu och bara invänta om de lägger sig. Ska ta kaffe så de går snabbare. Funkar de inte är min kväll förstörd. F.U.C.K.!!!!!
Prata precis med Johanna och beslutade att vi blir hemma. Men den 26 maj blir det galenskaper.. Wifey är lite skum när det gäller konstiga överraskningar. Fyller nämligen år då... Gulp* Vad har du i görningen Wifey?

Min dag har väl sett ut så här.. Kom upp runt halv tolv (fy) och åt ett ägg och 2 muggar kaffe till frukost. Var sedan till systembolaget och handlade lite vin, rosevin och poker öl.. sedan tänkte jag inviga Netto och vände direkt (läs nedan). Fick åka tillbaka till Coop för att handla riktig mat.

Bil och alkohol är de bra? 
Väl hemma så tog jag en macaroon och en latte.. Sliskigt men de emellan e godare. 
Under tiden så hämtade Edwin och morfar spjälsäng och byrån i mammut serien. Sedan kom Rebecca och Edwin över för att grilla, dricka lite vin o öl. Mysigt helt enkelt.
Min tuttinutt som jag kidnappa direkt och inte fick de tillbaka honom fören de gick hem 5 timmar senare.

Pappa Edwin och Mamma Rebecca.

Rebeccas önskan är uppfylld.. Grillen har tänds

Här ligger gottigheterna, dock trist att jag inte kan äta sånt.

Morfar och svärson pimplar vin och öl

Söt bild på Rebecca, dock lite slö..

Latte efter maten e inte fel.

Wayne sov sött under hela middagen...
Mysig kväll trots att jag fick ont efteråt. Men Wayne kan man inte slita sig ifrån. Nu blir det lugnt för min del. Så kan de bli ibland om man är glupsk..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar