måndag 21 december 2009

Rehab


Känner att det börjar dofta löööööön......
Och shopping :)
En favoritsyssla jag ägnar oförskämt lite tid åt numera...
som så mkt annat!
Haha.
Jag är beroende av ganska många saker.
Men vissa är mindre bra..typ det här ständiga shoppandet.
Köper hela tiden och det är i n t e bra!
Men det är ju svårt att låta bli ibland.
Jag är definitivt en slösa...
Måndag idag och 3 dagar kvar till jul.
Åkte ut till skopunkten en svänga och shoppade skor till kidsen och sen la famillia kväll hela kvällen, alltid lika trevligt... och livligt. Haha..... osv...

Ähh, hejdå.

3 kommentarer:

 1. GOD JUL TILL ER ALLA !!! Ser ut som alla barn i bullerbyn på bilderna.. Jättegulliga bilder.Låter som om du stökat undan det mesta nu...Med all välmening, så undrar jag vart utredningen av din mage på Sofiahemmet tog vägen?? Har de verkligen skickat över dina journaler?? Något har gått snett, tycker nog att du ska ta tag i det efter Jul..Det gör mig så ont att du ska ha det så jobbigt.
  Önskar dig en jättefin Jul med familen..
  Tänker på er och sänder många tankar och kramar till er från Faster o Farbror

  SvaraRadera
 2. Hejsan faster :)

  Ja du jag undrar mad vart de tog vägen på Sofiahemmet. Var på ett besök och så skulle han skicka efter min journal och han ringde 2 veckor senare, men hade då endast fått journalen från operationen i feb då de tog bort livmodern. Så han skulle ringa efter hela journalen och sedan gå igenom den och därefter höra av sig. Men nu har det gått 3 månader och inte hört ett knyst vare sig brev el tele. Har ingen aning om de skickat hela journalen heller.
  Jo, jag måste nog ringa upp och fråga vad de gör eller om han har läst journalen ännu. Fast just nu känns de liksom inte så viktigt längre, mycket mycket tankar går till pappa och givetvis mamma med. Tänk de har levt ett helt liv tillsammans och vad händer nu och vad händer sen? Och så vill man hjälpa och stöta men hur? Man vill ju kunna göra honom frisk nu..
  Pappa är mycket glad över att du finns där och stöttar och pratar med honom. Han pratar alltid så väl om dig :) Du är så go du faster :)

  God Jul faster och farbror
  och hoppas ni får en underbar jul.
  Många julkramar till er, barn och barnbarn :)

  SvaraRadera
 3. Förstår att det är mycket känslor ock tankar runt din pappa och mamma, men du får ändå inte tappa bort dig själv i detta..Pappa o mamma skulle bli så lyckliga om det ordnar till sig med din hälsa. Med mycket kärlek och omtanke från oss alla ska din pappa klara det här, han är införstådd med att det blir tufft, och har varit noga med att sätta sig in i hela proceduren, och att det kommer att ta sin tid att komma på fötter igen. Han har mycket att leva för, som jag brukar säga; en underbar rar dotter och fru, som han älskar över allt annat..Jag blev så rörd när han berättade hur mamma pysslar om honom med god mat och annat gott, så att han ska gå opp i vikt. Han har sådan trygghet med er...Tillsammans ska ni ha en lugn o fin Jul..
  och så tänker vi på varandra...Kramar till er alla.. Från Rosie o Prolle,Peter hälsar till er och till pappa o mamma...

  SvaraRadera