tisdag 15 december 2009

Jag. Är. Bara. För. Bra! Jag och min BMW


Fortsättningsvis idag tänker jag sitta i nån slags rullstol och har planerat att parkera arslet här for the rest of the day.
Tjurskalligheten är från jupiter =(
Idag har jag känt mig som en riktig D U M Blondin!! Skratta eller gråta?
Nåja, berättar snart!

En snöig härlig dag ute hos pappa och mamma, det är verkligen mysigt med snö.. Det känns jul liksom.. Pappsen och jag här!


Pappa och jag gick en tur till brevlådan.. Pulsande i snön och som två bambisar halka vi omkring. Jag fikade och bara umgicks med mina goa föräldrar..Jag älskar er <3

När jag åkte hem så fick min bakhjulsdrivna BMW ett litet fnatt och skulle absolut glida ner i ett dike. Vad som var så roligt med det? Dumma bilfan!! När jag satt där som ett fån och svor så kom Janne som han hette och hjälpte mig med en lånad traktor.. Men gissa om jag kände mig som en riktig dum blondin då. Högklackade stövlar, pälsjacka, blont hår och givetvis den korkade blondinstämpeln i pannan.. haha.. urch vad jag skämdes då. Men tusen tack Janne för din hjälp.. :)

Känns som att jag precis genomlidit 10 svåra år när jag kom hem.. Frusen och jävlig! Nu hatar jag vintern!! Rör inte den bilen mer denna vinter!

Later!

4 kommentarer:

 1. Aj då!! Du måste vara försiktig i ovädret, skönt att vara med pappa o mamma en hel dag..det gör er gott att vara tillsammans. Hoppas att de kommer till rätta med magen din.Kraamar från faster....

  SvaraRadera
 2. Hello faster =)
  Läskigt är det när bilen bara glider iväg och inte går den att hejda heller. Men jag kände mig rätt blond om man säger så.. haha..
  Ja det var härligt att träffa pappa idag eftersom han var på lite gladare i humöret idag :) Han funderade nog inte lika mycket idag kändes det som.
  Det var härligt att mysa lite med far och mor. Nu är det mest en evig väntan på operationstiden för stackarn.
  Pappa och mamma kommer iallafall hit för att fira jul med oss och dagen efter tänkte vi se på bio på Heron City.. Göta Kanal 3. Ni kanske skulle vilja följa med?

  Min mage den är som den är, orkar inte riktigt bry mig. Men i morgon får jag iallafall piller för att sluta röka utskrivna av läkaren. Så på tordag ska jag börja mitt rökfria liv.

  Hur är det med er? Peter med familj?
  Tusen kramar till er båda från Lotta med familj

  SvaraRadera
 3. Skönt att det lättat i humöret på pappa..Det ska nog gå bra, det här med pappa ska du se..Han mår så gott när du månar om de båda..Det är möjligt att vi hänger med på bio, på juldan. Braaaa!! att du lägger ner rökat!!! Här rullar det på som vanligt. Vi var barnvakt i helgen till Peters äldsta. De är ju 17 och 14 år, men det är bäst att finnas där för dom...Peter o Lotta tog en tripp till Göteborg..lilltjejen ville de allt ha med sig..hon blir 2 år i mars. Familjens ögonsten, så henne får man bara låna någon gång ibland. Just nu ringde pappa,när jag sitter och här skriver till dig!! Han och mamma ska åka in till coop och handla lite. Han sa att han känner sig lite lugnare nu, men att han gärna ser att det blir överstökat så fort som möjligt..och det kan man ju förstå..Har ni vaccinerat er du och din familj?? Vi har gjort det..Det verkar som den klingat av för tillfället, men det skulle komma tillbaks senare i en starkare variant sägs det. Peters ungar vägrar..Ta väl hand om dig, vännen. Hälsa familjen så gott!!Kramar om dig och önskar att du ska slippa trasslet med magen. Faster

  SvaraRadera
 4. Vore jätteroligt om ni följer med på bio :)
  Oj blir lilltösa snart 2 år. Jisses vad tider går fort ibland. Tyckte de inte var länge sedan de fick henne..
  Jo, vi har vaccinerat oss, alla utom Alexsandra eftersom hon är sjukt spruträdd. Hon klarar sig eftersom alla andra tar sprutan menar hon på. Haha ja tokungar.

  Kramisar

  SvaraRadera