torsdag 3 december 2009

Akuten

Aja... mitt problem nu då!
Har mått lite sisådär i några dagar.. men igår blev det riktigt illa. Var till vårdcentralen och hon sa att jag måste till akuten direkt.. (och det gjorde Lotta?) Jag min tröge sate tror ju saker och ting går över av sig själv.. Men icke!! Nåja in åker jag idag istället. Och jag kommer in direkt. Skönt tänker jag.. slipper vänta dårå!
Men shi fick jag... JAG ska tillbaka imorgonbitti! IGEN! Fuck..
När läkaren talar om att jag ska komma tillbaka imorgon till akuten när provsvaren har kommit. Briserar jag fullständigt ut i skratt något förargad och snopen.
Efter några sekunder började den heta läkaren titta konstigt på mig, så jag slutade skratta. Vad fan gjorde jag där? I morgon kommer jag att få höra att jag: inte har diabetes, inte är gravid, inte hade fått kärlkramp, inte har urinvägsinfektion, inte har för högt/lågt blodtryck, med mer med mera. Vad var det som var så akut då om jag ska tillbaka imorgonbitti?
Jaja... så kan det gå så kan det gå!!
Annars är det lugnt.. det rullar på. Hopp om livet osv. Haha...
Springrunda nästa!!
Over and out!

2 kommentarer:

  1. Vad jobbigt,ont och tröga läkare..Stå på dig vännen,pratade med GE.o Ke. igår,ska hälsa på dom på lördagkväll.Lycka till imorgon..Tänker på dig !!! Kramen från faster...

    SvaraRadera
  2. Njo visst finns det ett antal tröga läkare..
    Är febrig, ont på högersida om operationssåret.. Är som en golfbol i storlek och den gör ont :(
    De tror det är någon infektion av något slag.
    Nåja, får väl veta i morgon..
    Ha en trevlig torsdag :)
    Kramisar på er :)

    SvaraRadera