söndag 1 januari 2012

Trassel firar nyår!!

Trassel som är rätt exakt 6 månader nu och har fått vara med om hur man firar en "Hedströms" jul. Tror Trassel gillade julen.
Och nu tänker Trassel här berätta om något helt annat. Något som kallas "Nyårsafton". Nyårsafton är en dag som man äter "god" och "dyr" mat och dricker gott. (fast jag håller mig till vatten eller smakat ibland på Mattes polkadrink).
De där med "Nyårsafton" är rätt roligt för man äter god mat, får gäster (och tom jag fick finfrämmande av Tiger).

Min häftiga dag började med jag vaknade med "Matte" som hade ställt klockan på 08.00 för att hinna med att göra 7 st blomgrupper i mindre format till Nyårsbordet. Men först gick vi ut på min promenad och hämta in morgontidningen.

Sedan åkte "Matte" i väg för att göra en del andra saker som är viktiga.
När "Matte" kom hem igen hade "Husse" städat och plockat i ordning här hemma. Och "Mormor" var med för att hon skulle äta "Nyårssupe". Jag gillar mormor för när vi åker dit får jag alltid något gott som leverpastej, korv eller annat gottis.

Konstiga med nyår är att man smäller smällare upp i luften som sedan pangar jättehögt. Jag var hur "tuff" som helst för att vara "chihuahua" för jag blev inte alls rädd för dem. Men kompisen däremot han blev jätterädd och skakade av rädsla. Tyckte så synd om kompisen "Tiger".

"Matte hade köpt en strut som jag skulle ha på huvudet. Själv tyckte jag faktiskt den såg rätt fånig ut. Men vad gör man inte för för "nyår" då det är fest och grejer.
Men alla tyckte jag var söt i den.. så OK då, jag går väl med på det.. VAFF VAFF!!

Här välkomnar jag kompisen "Tiger" och det var full speed på oss hela kvällen, och gissa om jag är trött och slö idag,, hehe.. Och framförallt "MÄTT".
Lite generad var jag ju förstås.. vaff vaff.. Här kommer lite foton på mig i min söta "strut"





Min kompis och jag började bli hungriga och vi hade nog sett den stora brickan med Sylta, prinskorv, skinka korvar, fina hundmatssorter och till och med oxfile fick vi och en massa annat..
Tiger fick syn på den först och ja ni ser hur han slickar sig om munnen.. Jag själv snackar lite med matte om vi kan få smaka lite.. snälla... vaff vaff..
Men tillslut serverades hela brickan med all nyårs mat.. nam nam..




Så som vi åt under hela kvällen o omgångar.. Vilken fest.. Älskar nyår också. Hela dagen efter låg jag som i koma hela dagen.


Så mycket var de kvar efter kvällen.. Åt resterna idag =)
Vaff vaff.. Tänk va mycket bra helger det finns. Kommer de flera sådana snart tro?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar