torsdag 26 januari 2012

FY FAN VAD DET SUGER BABIANSVETT

Torsdag och i morgon Fredag!! Skönt eller hur? Hoppas innerligt att jag kommer kunna gå ut och parta, ja parta på riktigt också!! Så länge sen. Minns faktiskt inte när de var sist jag var ute.
Nåja, kan ju bröla hur mycket jag vill, de är basillerna i min kropp som bestämmer.

Igår låg jag hela dagen med febervärk i varje liten led i kroppen. Är overkligt trött. Jag skulle kunna somna här och nu i min soffa och utan problem sova i ett dygn, eller två. Så känns det nu och believe me, det är inte ofta. Jag snittar en vanlig natt 5,5 timmar på tung sömn.
Som ni hör har jag alltså en inre kamp med mitt lilla virusmonster. Sen ska vi inte tala om denna oöverkomliga tröttnad... Jag behöver sova fucking hela tiden. FY FAN VAD DET SUGER BABIANSVETT att må såhär. Var ju verkligen sugen på att gå ut på lördag men förlåt, jag bara... måste... lägga mig ner lite och bita i kudden. Det är väl bara bita ihop och rida ut stormen.

Jag insåg att kommande helg(kanske) inte innebär galen fest för min del utan snarare Idol (eller har det slutat?).
Fast å andra sidan krävs ju litervis med alkohol för att orka ta sig i genom det där programmet.
Nu känner jag mig som världens ynkligaste, blekaste, spädaste människa. Och ni vet ju vad det betyder?
G L A S S... Och kolla på matchen mellan råttorna och DIF!!

Kämpade mig iallafall till Taxinge och hämta mamma så hon fick gå på banken och handla. Och så förbi min älskade pappas grav. Tänker tillbaka på pappa hur omtänksam han var och älskad. Finns ingen jag får ut så mycket av som min älskade pappa. Min pappa var min bästa vän, den jag tror har alla de rätta svaren, kan allt och var är den snällaste som finns. Han borde ha blivit statsminister.
Därefter en snabb fika hos mamma och hem, hem och lägga sig och sappa på tvdosan och prata med Åsa och även Nettan. En promenad till macken för o köpa cigg. Och nu tänker jag inte göra mer.. Jo, soffan!! Ska ner till FK i morgonbitti och runt 12.00 får jag besök..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar