söndag 22 januari 2012

Tassssssimo.. I Love You!!

Hur är det möjligt att vara så trött som jag är jämt? Om jag fick/kunde tror jag banne mig att jag skulle kunna sova ett dygn i sträck. I morse när jag vaknade trodde jag att jag skulle gå sönder, ja så förbannat ont gjorde det i rygg o mage. Är detta något som jag måste lära mig att leva med?
Vad har jag gjort idag tex, ingenting.. Fullt hus är det och jag har inte putsat fönstren som jag skulle. Why? Jo, på grund av att min energi gick åt till att vara förbannad på en dåre, många funderingar. Hm, klampat i klaveret nu kanske!! Förbättring önskas annars over and out!!

Har gjort min allra första Tassimo beställning utav kapslar idag. Fick även 200 kr i rabatt för att jag registrerade min Tassimo. Jag vet en som beundransvärt avundsjuk på min Tassimo, precis så som jag var på Beccas Tassimo. Men nu har jag en egen som jag fick av barnen i julklapp. Kan lova att denna maskin går varm här hemma, precis lika mycket som Soda Streemen gör. Fast vi kör ENDAST vatten i våran "Soda" som vi smaksätter med olika smaker för vatten. Ingen sliskig läsk får passera i denna "soda".
Dessa smaker köpte jag..
Frukt Te..
Chai Latte.. till Marie??!!

Latte Macciato, den vanliga.. sockrad.

Ny smak av kaffe..

Extra mjölk kapslar..

3 st förpackningar av denna chokladdryck.. Den ska tydligen vara smaskens.

Trio kapslar som brygger 3 koppar vanligt kaffe i kanna.

Helt vanligt kaffe..


Latte Macchiato utan socker.. tog 4 st förpackningar.

Den söta lilla kannan också..
Nu ska jag ta och plocka ihop kläder och så. Ska sova hos mamma inatt. Mamma ska till läkaren och göra en del andra ärenden i morgon. Så i morgon är jag uppbokad utav mamma.
Men de är vidrigt så mycket det snöar ute idag!! Fy, Fan!! Mössa och vantarna på... Tjingeling..

Ha en fortsatt bra söndag <3
Puss o kram

1 kommentar:

  1. gud så gott, kommer hem till er och beslagtar er latte haha! kramis! :')

    SvaraRadera