tisdag 29 oktober 2013

Vad som hände!!!!

Hello bloggen o alla läsare. Många har skrivit på fb,ringt, sms:at och undrat vad som hände igår och hur vi mår och hur det gått.
Som många av mina vänner så vet ni vad som försegår här hemma och i Lina grundskola. 
Jag har polis bakom ryggen och jag har även socialtjänsten bakom ryggen. 
I morgon kommer socialtjänsten för nu har de kopplat in flera resurser mot skolan. Tyvärr, är de inte bara mina barn som blir utsatta. 
Vid mötet idag var Marcuz ledsen och nu förstår dem att Marcuz inte ska vara i den skolan. Själv är jag helt slut.. Både fysiskt och psykiskt vid det här laget. I morgon kommer en kille för att ta med Marcuz på bio, och jag ska vila under den tiden. Men så fick jag veta att Mäklaren kommer 16.00 i morgon. Blir ju ingen längre vila då.. Suck! Men jag är tacksam att Marcuz får lite annat att tänka på i morgon. Jag är även tacksam till Laila som har Trassel den här veckan just för såna saker som hände igår kväll.. 
Blev ju trakasserade utav de där gänget igår, de banka o slog på dörren och även tog i handtaget för att komma in. Har ju en deal med polisen nu när jag och Marcuz är själva den här veckan.. Så fort jag ens får syn på dem så  ska jag ringa 112 och en polisbil kom sirenlampor och när de närmade sig vårt hus så vart de sirenlampor och sirenljud på och körde i kanonfart förbi oss. 15 min senare yra 4-5 polisbilar omkring området här. Marcuz och jag blev rädda och tog till flykt härifrån under natten. Kändes lungnast och säkrast så. Lilla gubben min fick bestämma och han ville här ifrån och vi tog till flykt. De är helt förjävligt hur de håller på.
Att man ska vara rädd i sitt eget hem?!! Att man är tvungen att fly sitt eget hem pga ungdomar (utlänningar så klart) i åldrar 14-16 år. 
Att vara rädd att skicka barnen till skolan.. Att låta dem gå ut med sina vänner, att vara rädd när de inte svarar i mobil och då få köra runt och leta rätt på dem pga rädsla att de är nedslagna, skadade el om de ens lever.. 
Inte konstigt att man hamnar på sjukhus med "hjärtfel" (brustet hjärta) på svenska.
Detta orsakas av trauma o sorg. Tar man de inte lugnt kan de bli en riktig hjärtinfarkt av det här. 
Vi är överens att flytta från den här stan tidigare än vi hade planerat.
Orkar inte med rädslan varje dag.
Här ligger lilla Marcuz nerbäddad efter flykten igår.. 
Min lilla lilla pojke <3
Själv sov jag oroligt inatt, är orolig nu med här hemma. Jättetrött och sjuk i feber, bihållsinflammation och förkyld, samt ont i magen pga de vanliga och oro..Nässprayen Nasonex som de gör reklam om på tv mot bihållsinflammation funkar inte alls. Hitta 3 tabletter antibiotika och tog 2 st. Men måste få utskrivet mer i morgon. 
Köpte 2 barstolar till baren igår..
Och så köpte vi årets första julmust.. 
Smakade "julmust" men förtidig julmust var inte riktigt gott.
Och mina skidfantaster är i Österrike och åker skidor. Här är bilder på dem idag i backarna..
Längtar hem dem, känner mig inte alls trygg utan dem. 
Säljer ju saker som finns i källaren som grabbarna får med på resorna.. 
Innan Billy åkte hade vi fått ihop 2520kr och i lördags 800kr, igår 250kr och idag 1200kr. 
Kommer nog bli en hel del innan vi åker till Bremen...

Nä, nu har jag tagit 2 sömntab, hoppas på få sova ut. 
God Natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar