onsdag 16 oktober 2013

Dagens sjukvård

Blogga blogga blogga..
Va ska jag blogga om? Allt som skett idag är "hemligstämpel på"!!
Ja ni får tyvärr inte veta ALLT om mitt liv. 
I morgon ska jag ringa Endometrios Center i Uppsala. Min duktiga läkare har tagit krypvägen. Han och specialisten Mats är gamla arbetskollegor och via den kontakten går de. 
Sedan har ju VC skickat remiss oxå. Ni som sett "Arga doktorn" någongång har nog sett hur svårt det är att få rätt läkarvård. Att gå till en VC är inte korrekt läkarvård. De är möjligen om du är förkyld. Men där har jag tur igen pga att läkaren är egentligen gynläkare i grund och botten. (Varför egentligen? Jo, de kostar sjukvården miljonbelopp, just därför får vi många inte rätt vård!! Och moderat i grund o botten som jag är kommer inte min röst gå till "moderaterna" något mer. Sj har jag inte haft större problem med FK, vård mm.. Men många andra har stora problem).
Endometrios center finns även på "Huddinge sjukhus" med de har inga specialister. Enda specialist i Sverige är "Mats Olofsson" och honom träffade jag 2010 och hade då opererats 2 månader tidigare. När jag kom dit o efter undersökningen sa han "du har svår plus svår Endometrios och måste opereras igen".. Idag har jag fler sjukdomar som bara trillar in. Nu ska jag oxå utredas för vad läkarna misstänkt en längre tid och är en utav många följdsjukdomar av sådana stora operationer efter Endometrios och de är fibromyalgi, även struma som redan är utredd o klar, och medicineras för det. Fibromyalgin ska utredas hos specialist i Huddinge på riktigt, VC o min privatlärare har redan ställt diagnosen men bör gå under specialist vård där med. Och så har jag ju diskbråck på 2 ställen. 
Känns väldigt deprimerande allt.. 
Har nog ett eget apotek hemma snart.. Fy fan!! 
Efter turen med helgens sjukhusupplevelser får man tacka Gud att man lever.. 3 olika mediciner för det.. 
Tänk på alla vänner, mindre vänner, främlingar var rädda om er. Livet kan vara skört, väldigt skört.. 
För mig i dagsläget är de vila, inte göra något ansträngande, absolut inte stressa, ta mina mediciner om ej 112.

Nog om detta.. 
Trassel försöker vi para med Doriz. Ja flickvännen hans alltså. Och så här söt är hon..
Klockan tickar iväg och jag ska hoppa i säng nu efter denna, lite allt för stressade dag. (Ej ett dugg bra). I morgon har jag lite ärenden att göra på stan. Och möjligt en fika hos Rebecca. Men de är morgondagen det.
Och med det säger jag God Natt!!!!
Sov så gott vänner ❤



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar