söndag 20 oktober 2013

Jävla smärta

VILL SKRIKA, GRÅTA, KROSSA ALL PORSLIN!! DÖDA NÅN, de sista lät dramatisk med smärtan dödar mig. Jag pallar inte!! Vad gör man då? Vad gör man när inte vill vara med längre? 
Fan döda mig, gör nåt bara!! 
I 2 månader har jag tagit bort all morfin.. Levde ju som en Zombie med 80mg morfin långtidverkande 3-4 ggr dagligen och 40 mg korttidsverkande flera ggr dagligen.. Ville inte leva som en Zombie. Förlorade mycket under dessa 5 år. Hur jag lyckades sluta med dessa högt beroende framkallande tabletterna var inte svårt i säg. De som lever med smärta, har lättare att sluta än dem som blivit beroende. Beroende blir du trots smärta, men lättare att sluta. Jag har levt med dessa tabletter 5 år i sträck. Har faktiskt ingen abstinens.. Visst har jag 5 mg korttidsverkande, vägrar högre doser.. Som jag tar när de plågar mig för mycket.Har plågat mig genom smärtor dag ut, dag in. Jag orkar inte mer!! Men jag vill inte ha morfin heller! Vad fan gör man då? 
I morgon är de jag som ringer Endometrios Center i Uppsala!!! 
Höja morfinen vill jag inte!! Men troligen kanske ett måste.. NEEEJ!! Vill inte! Inte alls!!
Sådana här dagar finns tankar på mina nära o kära.. All cancer som tagit så många från mig.. Tankarna finns eftersom Endometrios också har en stor risk att man kan få cancer, sen arvsanlagen. Sen alla följdsjukdomar med Endometrios är inte roliga dom heller..
Life with endometriosis is_______.
Var vid min brors och min pappas gravplatser idag och tände lycktorna. 


Fick fina småsaker av mamma änglar, ljus mm för minnes plats med foton mm.. 
Har ju det men nu när akvariumet har försvunnit så har jag bättre plats där.
Finaste pappa Gert Hjärtegryn ❤
Pappa som liten med min farmor.. Har bara minnen kvar..
Vackra fina minnen..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar