måndag 7 oktober 2013

Skithelg

Himmelsk fantastisk dag idag! Tyvärr magsjuka. Började med att jag kände mig som om jag skulle bli förkyld igår på dagen, ont i kroppen o så. Sedan på kvällen då braka de loss med magsjuka.
Så nu mår jag lite bättre, men vågar inte äta något.
Gubben for till Sollefteå igår för att hjälpa sin Mamma att flytta dit. (galenskap) att flytta till världens ände, mitt ut i ingenstans.

 I Fredags satt jag i runt 4 timmar på frissan.. Tar så lång tid om jag vill ha det som jag vill ha det!!!
Var från frissan från kl 10.00- 13.20 och gissa summan sen.. Försov mig gjorde jag ju oxå så de var väldigt snabba puckar ner.. hehe.. (råkade somna om på soffan efter en 2 timmars lång nattsömn).
Iväg till C för frisering nu då.. Åh gud så irriterande de var när man glömde ciggen i bilen oxå, snabbt in o köpa nya för att upptäcka att tändaren oxå ligger i bilen. Suck!!
Tur fick jag morgonkaffe, och morgon ciggen innan de var dags för frisering.
Eftersom jag vill ha rött, rött rött hår innebär urfärgning, slingor och röd färg. Du kan göra de hemma om så vill men urfärgnings medel är svår att hitta.
Rond ett alltså.. pju.. Sedan över till rond 2 i höstens färger. Men vilka grundfärger de är är hemligt.
Och här blev slutresultatet.. Ja Rött till HÖST!
Igår skulle jag på fest för Cissi fyllde 35 år, möta upp PK o CO också, men blev dålig samt en privat anledning. Lite kul ser detta ut, eftersom de tydligen inte bara jag som kan bli utkastad från Golden.
Bästa helgen någonsin utslängd från Golden Hits , nekad inträde till Lion Bar , portad från hotellbaren och spa avdelningen:) endast man är välkommen till är minibaren haha — med Robban Andersson och 5 andra.
Gilla · ·
 Hade dagen till ära skaffat en snygg klänning från "Snuttis" Jättefin.. Men får bäras till nästa helg.
Alexsandra och Julia åkte till Skärholmen idag och kom hem med grön ögonskugga åt mig, kanonfärger.. Köpte igår shampoo och balsam samt glans för rött hår. Får se hur det funkar, ska snart in i duschen..



Eftersom de inte blev party för mig så åt vi lite gott hopplock (strax där efter blev jag magsjuk). Julia ducka upp gullit...
Dukning av Julia

Middagen..

Efterrätt..
 Här har vi hämtat och Billy har fixat ihop bordet, passa riktigt fint med svart bort..
Nä, här sitter jag o bloggar och klockan är mycket. Ska ta en snabbdusch innan sängen. Är en aningen sur på gubben som ännu sitter o spelar poker. Toppen Grabben!!
Ja rätt sur här och nu!! Onskar er en God Natt!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar