onsdag 8 maj 2013

Städat rond 1

Men va fan, här har man skrivit i ett helt inlägg och så sjabblar jag bort det!! Typiskt Lotta va? ;-)
Idag har jag varit så förbannat duktig och städat som aldrig förr. Trots smärtor som jag trotsade och bara körde. Stolt som en riktig Höna! Men allt har väl sitt pris också. 
Jag hade ont som vanligt varje jäkla morgon. Somna en timme pga tabletterna. När jag vaknade så drog jag ett svep med golvmoppen på de goa, älskvärda golvet vi har här. Sen så är de så mycket pollen och allergisk som jag är  så börja jag damma av möbler, därefter tänkte jag byta gardin till altandörren, givetvis putsa jag av det då. Och så fick jag för mig att ta de värsta fönstren som finns här, nämligen burspråket. Efter detta så värkte rygg, mage och svetten lacka. Men jag gick på att damma utav utemöblerna på altanen, gjorde rent grill och moppa utav altangolvet. Altangolvet är nymålat och fint men sandat med pollen och en miljon på att de känns dom sand i morgon igen. Städa utav toaletterna och gick på mitt sovrum. Fick hjälp av Billy att snurra runt sängen som är grymt tung så alla dammråttor kunde städas bort och ett ex antal udda strumpor som låg där. 
Sedan skruva Billy isär mitt sminkbord så att glasskivan lossa så jag kunde torka glasskiva över o under.. Blev som nytt!! Men sen var de STOPP när de gjorde ont som fan och jag tänkte att jag fortsätter med resten av sovrummet i morgon. Och i morgon är kidsen hemma som verkligen  ska få hjälpa till här hemma. Julia tar resten utav fönstren i Villa Ville Kulla, så hon får ihop en slant till sommaren. 
Lät Angelica ta det förra omgången, men när mina barn vill själva tjäna ihop en peng så klart att dom går först. Så är de nog i alla hushåll. 
Gissa om duschen var skön och tog smärtstillande o la mig i soffan o slumra. Julia fixa ihop en potatisgratäng med kassler. Marcuz hade en kompis med sig från skolan. Och Billy gjorde ett rackartyg. Vilket ger utegångsförbud till på måndag.
Gubben snarka på soffan och fick inget liv i honom.. Efter 30 min tjat att han ska ta spruta mot diabetesen så lackar man tillslut. Hade själv o har jäkla ont så jag  blev riktigt sur tillslut!
Nu sover drummeln i sängen o sprutan har han fått!! Suck!!! 
Julia är ute o ränner nånstans. Och jag ligger nu o tittar tv nu.. I lugn och ro!!
Ett stort grattis till lilla Casper som blev 1år idag.. Grattis lilla sötnosen!!!

Och igår glömde jag gratta min kusin Dennis som blivit sjörövare på äldre dar. Så nu får han efter 7 prov köra stora skepp.. Skepp och hoj, Dennis!!! 
Stolt och tycker de är jäkligt kul och ha en sjörövarkung i släkten. Nu får Pippi Långstrumps papps konkursens om guldpengarna ;-) skämt o sido.. Är jätteglad för din skull o stolt :-)

Önskar er en god Natts sömn ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar