onsdag 15 maj 2013

Kvicknat till en aning..

Hej på er.. Nu har jag äntligen börjat kvickna till efter röntgen idag.. De var inte lite mediciner de spruta in i mig..
Var tvungen att ta Taxi hem, kunde knappt se. Var nån sorts dimsyn.. Läbbigt var de i varje fall, trött o nerdrogad. Fick börja med att dricka nåt äcklig jocks.. Fick en vrålläcker klänning också!!
Min snälla son åkte ner och handlade middag. Barnen fick bestämma vad de ville ha, min matlust är inte hög idag inte. De valde hamburgare och pommes. 
Tog en hamburgare som Billy serverade åt mig. Och Julia hon lagade maten och tog disk. Manne rastar hund.
Dricker nu kaffe som jag inte druckit på hela dagen. Gissa OM det smakar yammi?! Utan kaffe kan man inte leva. 
Tappade bort min "duttpenna" som jag använder till mobilen, pga att jag har långa naglar. Men "shit" jag har ingen tid till naglar denna månad. Detta måste fixas!! 
Manne fick flera duttpennor från något ställe och på de viset fick jag flera för 0kr i stället för 50kr st :)
Blir inte speciellt mycket mer idag.. Däremot blir det massor av samtal i morgon. 
Tack också alla goa vänner som messat, ringt och skickat hälsningar via FB. Apropå FB, så har de blivit en hel del reklam där.. Väldigt mycket!! Håller på att rensar ut ur FB pga att jag har en del människor som jag inte känner, men också folk som man har nytta utav. Sedan så finns det personer som mest vill ha mig för att snoka också.. Dom som vänder kappan efter vinden. 
Min blogg blir också förändringar på.. Ni får se sen.
Nu blir det mer Kaffe här.. 

En dag utan kaffe... Är som nånting utan nånting...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar