onsdag 28 april 2010

Operation i morgonbitti...

Ja nu sitter man de sista timmarna och biter på naglarna och känner sig rätt orolig. Samtidigt känns det skönt att få göra den här operationen eftersom smärtan de två senaste dagarna har varit förjävliga och så ska vi inte tala om illamåeendet som sitter i hela tiden.
Var i allafall ner på stan och åt lunch med Marre och dottern Alexsandra, en underbart god ceasarsallad.. Mmm..
Sedan blev det som vanligt lite shopping, verkar ju inte spela någon roll hur sjuk och ont jag har så kan jag tamefan shoppa allt ändå ;)..hahaah..

Köpte rosa och sommargröna stearinljus (ljusgalen som jag är), 4 st gröna ljusstakar, Alexsandra fick en svart klänning som hon ska ha på valborg, då hon ska på fest i Gnesta, sedan köpte jag mig ett gulligt nattlinne med tillhörande trosor (måste ju vara snyggish på sjukan...hahaah..)

Efter shoppingen blev det ett besök till provmottagningen för blodprover inför morgondagen och nu ska jag in i duschen och sedan upp vid 5 i morgonbitti och duscha igen. Kl 7.30 ska jag infinna mig på avd 15. Sedan ligger jag där nedsövd och en blodig doc leker med kniven och ska plocka bort cystor och eventuellt ena äggstocken beroende på hur skadad den är av Adenmyos.

Vi får se om det blir något bloggande på sjukan, man har ju ingen aning om hur man mår i morgon efter operationen. Men nu dusch och en sömntablett (kommer inte kunna somna annars)


So long, puss och kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar