torsdag 15 april 2010

Jag.Är.Sååå.Trött.SLUT.

...Och har varit det över en vecka nu. Nu har min sjukdom odefinierbara ackumulerat ut i influensa. Och det verkar som resten av familjen också blir sängliggande. Jag har legat till sängs i massor och jag är omåttligt rastlös men ändå orkeslös.

Och det verkar inte bättre än att samtliga planer för helgen - ställs in. Halva familjen har ju insjuknat här. Kan inte våra kroppar bara fatta att det är helg snart och utveckla bättre immunförsvar eller åtminstone intala oss att vi är friska och tro på placeboeffekten?
Varför har man blivit sjuk för?
För att någon tattare tycker att det ska vara minusgrader inomhus och jag således fryser häcken av mig.
Och så var jag tvungen att jobba idag, helt slut blev jag. Men resepengar är ju alltid bra att få. Men har varit iväg och storhandlat för 3200 kr, har skjutit på det för jag är för orkeslös. Och så är det tråkiga utgifter också som ska in, typ mina böter hit och dit.
Tänkte på det.. Är man världens hemskaste människa om man avbryter en fadderobligation? Låter ju helt befängt när man väl har åtagit sig det, men jag känner att jag själv faktiskt skulle behöva en fadder för tillfället.

Och en liten fråga till er surfers; varför heter det yoggi jalla? habibi? Sverige är så jävla inställsamt så det blir pinsamt. Men gott är det, prisa Allah!

Jag har massa gräddglass så jag slipper pinna iväg till någon affär i Sibirisk kyla iallafall. SMHI varnar för snöstorm på lördag (visste ni det?).


Jag vill må frisk!
Smittpuss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar