fredag 23 april 2010

Nikon SB-600

Fy sjutton vilken tidsoptimist man har vart idag.
Nu är i vilket fall som helst hemtelefon dekodern tillbaka lämnad och nu finns ingen hemtelefon, och det tog ju ingen lång tid i sig.. Meeeen, sen var vi iväg till Jysk och köpte matta, ljus, lampskärmar, filtar och allt i sommar rosa så allt kommer gå i rosa, svart och vit tema i mitt sovrum. Inväntar gardiner och annat rosa till mitt sovrum. Hihiii, ett riktigt flickrum blir detta.. Så inga mer pojkar i mitt rum, han får sova på soffan.. Var sak har sin plats ;)
Har varit på nya Willys och handlat hem lite mat.
I morgon ska jag ut på fotouppdrag och så ska de köpas en fotoblixt.. Dyrt mmhm....


Nikon Blixt SB-600 är en portabel och avancerad blixt som stöder Nikons Creative Lighting System. I sitt kompakta chassi har SB-600 ärvt de flesta av de kreaktiva egenskaperna hos SB-800 och ger ett imponerande utbud av möjligheter. Blixten har ett ledtal om 30 (ISO100 vid 35 mm) och automatisk motorzoom med en täckning mellan 24 mm till 85 mm, Den inbyggda vidvinkel adaptern ökar täckningsvinkeln till mellan 14 mm och 85 mm. Det tipp och vridbara blixthuvudet gör det enkelt att använda det som studsblixt.

Beroende på den kamera och objektivsom används med med SB-600 kan du välja mellan det automatiska blixtläget med TTL eller att stäla in blixten manuellt. Övriga funktioner innefattar Advanced Wireless Lighting (inklmodelleringsljus), blixtvärdelås (FV-lås), automatisk snabb FP-synkronisering, vidvinklig AF -belysning mm.

Kommer också köpa bouncer i vit, blå och gul. De ger betydligt mjukare och behagligare. Man slipper skarpa och hårda skugglinjer.

Kanske ska ta och fortsätta med fotoboken nu, eller?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar