fredag 22 januari 2010

Wild Friday

Grundar med en coca cola medan jag lagar mat, står nu i köket alltså och om 20 minuter slår klockan spöktimmen. Roligare aktiviteter kan man väl ägna sig åt en fredag, tänker ni nu men vi får middagsgäster här i morgon. Och sedan vill jag ta det "lite piano" ikväll. Fast tänkte på en sak jag är som klippt och skuren för att vara med på Nobelbanketten, jag lever ju lite för det där med vett och etikett. Om man kunde få ha något önskemål så skulle jag vilja ha Prinsessan Madeleine framför mig så skulle vi kunna tjitttjatta om killar och urringningar. Hehe. Vi har ju båda gemensamt kan man säga. Nej, det blir nog ingen Nobel för mig inte.

Sheriffen X låg och sov i soffan pga att han har arbetat väldans hårt idag. Stackars ;) Men jag roade mig med min vän och vi satt och glufsa på nybakade kärleksmums, ja bakat har jag faktiskt med gjort :)

Lite av vad pysslat med idag var en visning av radhuset kl 12.30 sedan iväg för att hämta upp en vän och vi åkte till "Willys" för att handla. Haha, i kassan satt en pellejöns som gjorde allt i sin makt för att lägga in en flirt. Men Stopp!! jag är inte mottaglig för sånt. Därefter en visning till av radhuset och slutligen fick jag serverat thaimat.
Men i morgon ska Sheriffen X óch jag åka till IKEA och där kommer jag säkert att få ett ekonomiskt frispel.
Döööh, nu ska jag kolla film medans köttgrytan står och kokar.

Ha en trevlig fredagsnatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar