tisdag 26 november 2013

Säljes min fina "Trassel" på grund av sjukdom

Ligger här till sägs och har ont. Var hos läkaren i morse. Redan kl 08.00 (en akuttid innan de öppnade mottagningen). Har gått i drygt tre veckor och känt mig allmänt sjuk, som om jag skulle ha åkt på nån infektion i hela kroppen. Har svårt att gå på toaletten på morgonen. De gör riktigt riktig ont och kan inte kissa med än några droppar och så är det fram till eftermiddagen och sen börjar de om till kvällen. Min läkare mätte urinen efter att jag kissat 4 ggr och ändå hade jag 3 dl urin i blåsan kvar. Sedan har jag även fått ont på vänster sida, vilket jag ej haft förr.
Och de var något som var hårt där. Som inte ska vara där och fick remiss för de till röntgen.
Blev skickad till akuten men gick inte dit utan går i morgonbitti, riktigt tidigt så jag slipper ligga där o vänta. Ger inte heller mycket för akuten. Finns bara ATP läkare där..
Min läkare yrkar på operation då tarmen har släppt o trycker mot bäckenet o urinblåsan. Tydligen var detta bra alls. Men inte OP nu, snälla!! Jag ska till BREMEN!!

Sedan var jag iväg med Marie på mödrarvården och lyssna på baby o de är en tjej.. De är jag helt 100 på!!
Här klämmer o känner de och mäter och allt var bara bara bra.
Sedan åt vi lunch på Nancy's och jag tog barnportion men fick inte ens i mig den.


Sedan har här suttits med en jäkla massa samtal och fick väl mig en chock.
Peta i mig några tuggor middag, mer fick jag inte i mig. 
Sorgsen är jag för har jag riktig jäkla otur så blir det ingen resa till Bremen, utan en resa till operationsbordet istället. Och det är bara 12 dagar kvar!!! Börjar få panik!
Mitt inatten fick jag för mig att städa toa, oftast gör jag det väldigt sent.. 
Sen är jag jätteledsen och chockad över en sak... Fy, så ledsen jag är!!

Sedan har jag en sorgsen sak att berätta och det är att jag måste göra mig av med "Trassel" på grund av sjukdom :( 
Och jag söker en som kan ge honom massa kärlek, lek och spring i natur mys hemma. Trassel är van vid katter och andra hundar. Han är van vid kommando och skäller som många andra hundar gör. Fin, lydig, charmig..
De som följer med hunden är koppel och hans "gris" Kläder som finns säljes för 250kr och är tröjor, vinterkläder, samt ett extra koppel i de priset.
Pris för "Trassel" 5000kr
Bilder på min lilla kärlek..

 Vill ni ha fler bilder på "Trassel" så meddela mig här el facebook under denna är intresserad el har frågor. Går även bra att skriva på privata meddelanden.
Men sorg i hjärtat är jag tvungen att sälja honom :(


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar