tisdag 28 augusti 2012

Sjusovaren

Sitter med en "Latte"och har precis tittat på reprisen av "Robinson". Sov igenom den första sändningen kl 20.00. Har sovit otroligt mycket i dag. Men jag har haft väldigt ont också. Både igår och idag. För de första hade Marcuz läkarbesök i morse kl 09.00 och som tur ringde gubben och väckte mig kl 08.20. Snabba puckar var det som gällde då, tvätta håret, en mugg kaffe och sedan iväg med en sjukling till son. Marcuz har feber, illamående och huvudvärk. Desamma Billy för han blev hemskickad idag.
 Efter läkarbesöket åkte jag hem för att ringa "Telia" och de har failat rätt reält till min fördel den här gången. Haha.. Men ingen är gladare än jag. Sedan kommer en ny "Surfplatta" Från den här första surfplattan ---->

Så nu övergår jag till den nyaste och fräsigaste och de är den här surfplattan  ---->

Samsung Galaxy Tab2 10.1 Wifi + 4G-router

En oslagbar kombination! Samsung Galaxy Tab2 10.1 Wifi är en riktigt tunn surfplatta med stor skärm och oslagbar skärpa. Koppla upp surfplattan mot den mobila 4G-routern Huawei E589 och surfa supersnabbt och stabilt med 4G, var du än är.

Efter jag suttit i telefonsamtal halva förmiddagen så åkte jag ner på stan för att möta upp Marie, Rebecca, Angelica, och Alexsandra. Vi tog en lunch på Nanzy's på Luna och jag åt potatisgratäng och rostbiff. och sedan gick vi runt på stan tillsammans. Waynis ville bli buren idag så alla turades om att bära honom.


 Sedan gick vi runt lite och jag handlade på "Claus Olsson", ett eluttag för utomhusbruk och en lampa för utomhusbruk. Det är kolsvart på vår altan när solen gått ner. På onsdag kommer elektrikern för att fixa spisen och lamporna i köket samt altanlamporna.
Mer blev faktiskt inte shoppat idag, hade vare sig lust eller ork för smärtorna tilltalade efter att jag och Alexsandra samt grabbarna tog en fika på "Kafe Castello". Tror de blev förmycket med lunch och fika för min mage.

Efter vi fikat färdigt så åkte vi hemåt, körde Alexsandra hem också för hon hade fått huvudvärk (stackars Snuttisen). När jag kom hem la jag mig på soffan och somnade till halv sex då jag blev väckt. Vi drog till Donken för middag eftersom vi fortfarande inte har spisen inkopplad. Och krångla med mat utomhus hade jag inte ork eller kände mig road för.
Väl hemma igen så somnade vi på soffan och missade "Robinson"..

Var ju barnvakt här i helgen och här är lite bilder från i lördags när vi gick ner till Täljefestivalen b.la...
Billy klipper gräset efter dopet på Waynis..

Väl hemma roar sig Waynis med att leka under babygymmet.

Här tar vi en promenad ner till Täljefestivalen.. Skön, ljummen kväll för en promenad..

På festivalen..

Waynis hade mycket att titta på.. Var på strålande humör.

Morfar puttade även han vagnen en stund..

Julia och Waynis gosar en stund..

Även jag och waynis myser, dock börjar han bli lite trött..

Mötte upp Marie och Patrik samt deras kottar. Här åker de karusell.. Waynis får vänta några år innan han kan åka med.

Väl hemma igen så myste jag och Waynis en stund och så busade vi tills han kiknade av skratt.. så härligt skratt han har..

Tog inte lång stund efter bus, mys och välling tills han somnade in..      
Morgondageen/söndag så var det lite morgongympa..Och Waynis vaknade kl 08.45 efter att ha sovit hela natten.



Myyyyys och gos...
Pappa och Mamma dök upp vid halv sju på kvällen, så vi hade hela söndagen tillsammans också. Helt underbart.. Saknar honom redan, även fast jag gosa med honom senast idag..hihiii.

Nu ska jag sova trots att jag sovit hela dagen i stort sätt, men trött är jag ändå.. Så God Natt mina trogna och fina läsare..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar