fredag 24 augusti 2012

Lite snabbt

Ett snabbinlägg..
Sitter här och väntar på att hämta kidsen från skolan. Sedan kommer Rebecca med Wayne som jag ska passa medan hon är iväg och handlar inför dopet i morgon. Det serveras smörgåstårta som vi och Edwins pappa hjälper till med och så får jag baka lite ikväll (om jag har en spis) eftersom de bara är Alexsandra och Angelica som kunde hjälpa till. Så jag ställer upp där med. Men vad gör man inte för sina barnbarn??
Ikväll måste, MÅSTE det röjas o allt komma på plats igen. På söndag får jag ta och tvätta fönster och få upp gardinerna igen. Mycket efterjobb när man renoverat, men städat överallt och varje vrå blir de ju. Trött är jag fortfarande, kämpigt det också. Längtar till bättre dagar, men tolkar man intygen så är de kört.
Undrar om jag får någon spis idag?? Vore ju toppen med en sån faktiskt.. Lite knas att laga mat utomhus.
Har träffat/passat mitt finaste barnbarn flera ggr den här veckan och jag älskar det. Finns det något mysigare än joller? Han var här i måndags medan "Becca" var ut till lokalen, i onsdags när vi var där och blev även bjudna på middag och idag kommer han medan Mamma är iväg och shoppar de sista inför dopet. Och i morgon följer han med oss hem efter dopet.. får inte glömma bilstolen. Uj, saknar min "Kärlek" just nu också.. Men snart så, puss älskling!


 Vad funderar jag på? Ja de lär ni nog få gnugga era geniknölar om.. Nädå de kommer.. hehe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar