torsdag 30 augusti 2012

Min "kära" Kusin

Måste bara skriva om min "kära" kusin Jörgen som nyss köpt sig en ny mobiltelefon. Har kopierat han inlägg från Facebook av tillåtelse förstås:
Nu går jag provat Samsung 3. Vilket själva skämt. Snacka om att backa 3år i tiden... Från att ha full täckning med Telia i min Nokia N8, till max en pinne men oftast ingen med Samsung s3. På nokian kan jag köra flera program och funktioner samtidigt utan att det ens sackar. Med Samsung får man vänta några sekunder på att öppna ett program, därefter är det stopp. Är det sedan något som behöver nät
et, kan man räkna med flera minuter. Kamerafunktioner är värdelösa. Appar till olika saker saknar mängder med funktioner. Spotify funkar inte alls att lyssna på. Bara hackar. Och vart är fm-sändaren? I övrigt går alla funktioner ut på att skaka, vinka och vrida luren... avsedd för Parkinsons? Fy jag ryser i hela kroppen. Får återgå till N8 ett par år till och se om någon hunnit ifatt till dess i utvecklingen... Samsung S3 bortskänkes...
Stackars dig kusin, det var nog för svårt för dig det där.. Hahahaa!!
Idag har jag så förbannat ont när jag vaknade klockan 05.00 och tillslut blir jag grinig och trött på hela skiten. Men en sak glädjer mig i varje fall är att en viss person har äntligen flyttat från området. Denna person som gömmer sig bakom sina 5 st hundar och varje hund har en fb sida och alla hennes småbarn har FB som hon gömmer sig bakom., ja nu lägger jag ut namnet på dig "Petra" som förpestar folks omgivning med skitsnack och nu har de gått så långt att soc hyst dem från området..haha. Hon springer till läkare nonstop, men de enda hon behöver är faktiskt en psykdoktor. Inga vänner har hon kvar längre, själv är det 5 år sedan jag bad henne fara åt helvete efter en oförlåtlig sak. Lägg av med och läs min blogg, du är bara så patetisk och avundsjuk för du har inget eget liv. Hela huset där du bodde ställde du till med en skräll och till sist kunde du inte gå utanför de fyra väggarna för att du inte vågade. Så snälla skaffa hjälp av den doktor du behöver hjälp av. Samt lägg ner alla fb användare du/ni öppnar.. För de blir ett jävla blockerande av hundar och småbarn.. suck.

Nehepp, nu ska jag lägga mig på soffan i 2 min för de brinner i rygg och mage.. 
Skriver mer sedan.. Tänker på min älskade pappa idag. Saknar dig otroligt mycket att det gör ont. Tänk, tänk om man kunde trolla, eller bara få en önskan så hade jag faktiskt önskat mig min pappa tillbaka, du gick bort alldeles för tidigt. Älskar dig Pappa!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar