onsdag 19 oktober 2011

Mycket känslor idag

Har känt mig i obalans hela dagen, irriterad och tvär. Och rastlös samt stressad, oroad och ledsen. Skulle vilja hagla mina innersta tankar över allt som hänger som ett stort tjockt moln över mig. Om all orättvisa, all min ilska jag bär på. Jag skulle vilja kunna säga STOPP att det räcker nu och jag skulle vilja SRIKA högt att jag inte vill vara med längre. Jag VILL bara känna din närhet, jag vill att du hittar hem, jag vill omfamna dig som så många gånger förut och du klappar mig på kinden och torkar bort mina tårar. Just nu Pappa känner jag mig som ett förvirrat litet barn, en liten flicka som gått vilse i en stor mörk skog. Jag virrar bara omkring och hör läskiga ljud som försöker locka mig med deras falska godhet. De vill ge mig tröst säger de, men när du närmar dig så försvinner dem bort och blir alldeles osynliga.
Jag letar efter dig Pappa, vart du än är så kommer jag en dag finna dig och jag vet att du kommer stå där med öppna armar och skrattande kommer du att lyfta upp mig och sjunga "Min lilla Lotta, mitt lilla Lotte-Gryn" och du kommer torka mina tårar och vyssa tröstande, precis så där som du gjorde när jag var liten och ledsen.
Jag känner mig så vilsen nu Pappa. Det är tomt, förbannat tomt utan dig bredvid mig. Jag är ensam för du var faktiskt inte bara min pappa, du var ju min bästa vän också. Tänk så mycket vi gjort, så mycket som bara du och jag talat om. Vi har hemligheter tillsammans som inte ens mamma vet något om.
Vi pratade i telefonen varje dag du och jag, var det inte du som ringde så var det jag. Och varje dag så var du så mån om mig och fråga mig om hur jag mådde. Du var alltid så orolig för mig, fast du var så mycket sjukare själv. Du till och med frågade din läkare en gång när jag var med dig på ett av dina besök vad det fanns för framtidsutsikter och vad de kunde göra för mig och hur jag skulle gå till väga. Men lilla älskade pappa, det var ju ändå du som var så sjuk och så fråga du din läkare om mig istället?
Jag har tusen miljoner vackra minnen av dig pappa.
Jag älskar dig Pappa!!!!

Love and Respect!!


Din älsklingsblomma.

Vi kommer alltid älska och minnas dig Pappa/Morfar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar