tisdag 25 oktober 2011

Läkarbesök

Har varit på äventyr idag.. Äventyr? Nä jag har faktiskt varit hos läkaren. Och på grund av en massa stress inför begravningen så fick jag något som heter tarmvredsattack och den utlöstes i söndagsmorse med kräkningar, feber och ohyggliga smärtor
Detta är andra gången och nu gäller det för mig att vara hyperförsiktig för nu ligger jag i riskzonen för en akut operation. Har ju redan ett datum som jag allra helst bör opereras på eftersom det är en hel del annat som ska fixas där i magen och inte bara tarmvred. Tarmvred är något som jag fått nu och som jag fattar är riktigt farligt.
De som hände i söndags morse var inget o leka med, nästa gång blir det en akut op. Nu måste jag göra som min läkare säger.. Mycket... NEJ, NEJ, NEJ.. får äta endast miniportioner, ta det lugnt men får gå mini promenader mm mm..

Sen köpte jag en fin lykta till pappas grav och en annan lykta formad till ett hjärta, köpte även ett hjärtsormat till lillebror. Blev fint, men begravningsblommorna var fortfarande kvar så jag ställde lyktorna lite konstigt bara så länge. På torsdag så är de säkert borta och då ska jag köpa med mig en säck jord och ljung så de blir lite ordning på det där ute. Handlar nog det ute på plantagen i morgon, så kanske jag och Alexsandra kan plantera. Någon annan verkar inte vilja. Tänker inte fråga heller längre, för nu är jag verkligen less och blir väldigt ledsen över hur illa det kan vara. Köpte på mig lite gravljus som håller i 5 dygn, dessa har jag aldrig sett förut. Ska åka ut till Gnesta till helgen och göra en beställning på 3 st speciall kransar till 3 gravar av Jossan så det blir gjort.

Lämnade nycklarna till Herrgården också  och tog på hemvägen en sväng förbi Johanna som jag icke träffat på länge. Ett kärt återseende.Fick en jättefin hösttallrik med ljus och orkideeblomma i, en tanke för min pappa.

Och sedan hem och hämta min "Love" och iväg till apoteket och handla mat.. Musse får åka iväg och hämta ett akvarium som är mycket större än det vi har. Firrarna växer och sköldpaddan med.
Men nu tänker jag vila för jag är trött, riktigt trött.. ZZzzz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar