onsdag 12 oktober 2011

Fick tag på en solist

Har gjort det sista som ska planerats inför begravningen idag. Tog tag i allt nu. I morse var det ett helvete i magen att jag knappt kunde gå, benen blev helmysko och de kändes blytunga och gjorde ont. Musse var urgullig som helst och hjälpte till med morgonbestyren, Billy han rastade hunden tidigt på morgonen och så strax innan han gick till skolan.
När jag gick upp vid nio tiden så kändes det rätt ok i magen och tänkte att jag skulle fixa i ordning det sista runt om begravningen.
Räknat ihop alla som kommer till begravningen och dem som ska komma till begravningsfikat.
Så ska de beställas smörgåstårtor, bakas en del och inhandlas dukar mm i färgerna som vi har på kistan.
Tagit reda på när jag kan hämta nyckeln till "Herrgården" och vi kan börja förbereda redan kvällen innan.

Sedan har jag äntligen hittat en solist som ställer upp och sjunger i kyrkan för oss. Jag har en låt som jag vill ska bli spelad för min pappa i kyrkan från mig.. Från mig till dig pappa <3



Denna låt med Shirley Clamp är till dig från mig Pappa <3

Sedan vet jag att mamma tycker mycket om den här låten med Vikingarna "Där rosor aldrig dör" och den kommer solisten även sjunga.. Och den är från mamma till sin älskade make.



Men den kommer givetvis inte gå i samma takt som när Vikingarna sjunger den.. Den sjunger solister mycket i kyrkan.. Denna är från mamma till min pappa <3

Än har jag inte berättat det för mamma, detta är något som jag vill ska finnas med och en låt som jag absolut vill ska sjungas till min pappa från mig och så vet jag ju att mamma vill med ha det så med sin låt. Så jag är jätteglad över att jag lyckades med det här. Lyssna på de båda de är fina.

Nu har jag kämpat mycket med de här runt om begravningen och de känns som huvudet är fullt av bomull.
Nu blir det en powernap för de spänner och gör väldigt ont i magen just nu..

Gör en bra dag och tänk på Cancerfonden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar