måndag 17 oktober 2011

Morrn/nanni igen

God morgon på er alla.Hoppas ni fått sova gott i natt. Jag däremot har varit helt vaken i natt pga smärta. Igår natt o hela dagen igår hade jag fheber. Tror med att jag har pheber nu med. Magen gör förbannat ont så fort jag ligger ner vissa gånger.
När klockan stod på 05.38 och jag varit uppe sista gången så ringer väckarklockan på mobilen 22 min senare och tror ni inte att jag hade börjat slumra in då.
Till och med Trassel tyckte nog jag var jobbig i natt för han bytte sovställning hela tiden.

Nu blir det sova för min del några timmar, sedan har jag lite bestyr att fixa med så som att beställa smörgåstårta och leta efter en vinröd pappersduk. Tänkte prova med ÖB. Sedan handla in alla torrvaror som kaffe, socker mm. Och på torsdagsmorgon ska Alexsandra stå och baka.

Helgen har varit jobbig bara tycker jag. Igår var den hemsk eftersom jag hade riktigt ont men natten var värst. Hade feber också. Så min söndag var i liggläge i säng eller soffa.
Lördagen var vi upp till Skärholmen för att inhandla kläder för begravningen. Och humöret var väl inte direkt på topp. Nu är det bara Julia kvar i klädersväg, men kanske hinns det med idag, vi får se. Julia är även ledig eftersom hon har en kompis från Danmark här. De var på Britney Spears konsert igår men Alexsandra och Rebecca. Den var bra sa de och jag hade velat följa med men tyvärr vågar jag inte vara allt för våghalsig när de gäller min mage, vill ju inte ha någon akut operation lagom till min pappas begravning.

Efter Skärholmen åkte vi en snabbis till mamma och så runt 18.00 tiden kom Åsa och Alex med barn och hund.

Nä, men nu ska jag faktiskt försöka sova, tagit mina morgon smärtstillande tabletter och på dom blir jag trött på.

Bloggar ikväll!!
Sov gott/morgon!!
Tom Hundar kan göra roliga miner..Voff Voff.. Kommer lite andra vovvebilder från lördags..
Två små skåpråttor tassar upp om natten och blir tagna på bar gärning ;-)

Vad jag saknar pappa idag.. Älskar dig <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar