torsdag 28 april 2011

Vänskap, kärlek, äktenskap och en massa gudar..

Har ni tänkt att alla bearbetar nederlag i livet på olika sätt. Och jag väljer mina egna vägar att gå... och det är självklart inte så att alla alltid kommer tycka det är det bästa,
varken för mig eller någon annan. Men jag måste sköta det på mitt sätt NÄR det kommer till händelser som påverkar mig markant.
Jag tror inte på någon gud, men jag tror på spöken.. Ja det kanske låter löjligt när man är 39 år. Jag tror också på en hel massa annat...
Större delen av jordens befolkning förlitar sig på högre makter,
sätter sin tro till gudarna och ber.
Ber ber ber och dunkar huvudet i golvet..
I krisiga situationer och under träliga perioder under
deras liv är det tilltro och tilltro och dunk, dunk i golvet med huvudet som gäller.
Tilltro till en gud, allah, budda eller tomten.. Halleluja..
Det kanske är tröstande och tryggt, vad vet jag.
Men jag har faktiskt någon...
Ingen gud eller så..
utan den absolut mest genuina och snälla människa
som nånsin gått omkring på denna jord och det är du Johanna Hakala. Jag har tur som har en sådan vän. Även fast man inte snackar med varann i telefonen eller ses varje dag, så vet vi precis vart vi har varann. Lite av tvillingsjälar tycker jag att vi är. Mår hon dåligt, har ont eller är ledsen så känner man det på sig med liknande symtom. Svårt att förklara detta men hon vet och jag vet och det är faktiskt det som är huvudsaken. Hon är världens finaste vän och jag saknar dig varje sekund. Tänker på dig oftare än du tror... skrattar för mig själv åt sånt vi sagt och gjort, gråter av samma anledning...
Jag älskar dig!
Du är så fin.
Så jävla fin är du.
Jag kan skatta mig själv som förbannat tursam och lycklig
som har privilegiet att känna dig.
Ab imo pectore - Av hela mitt hjärta.
 
Haha, folk kanske tror att jag är kär i Johanna och visst är jag det.. För annars hade hon väl inte blivit min Wifey ;-) haha.. 

Så jäkla fina är vi.. SANN OCH FIN VÄNSKAP!! GIFTA PÅ LÅTSAS MEN ÄNDÅ GIFTA
MED  ÄKTA VÄNSKAP <3Ska avslöja att jag faktiskt har varit gift 2 ggr och då faktiskt på riktigt. Första gången var jag precis fyllda 18 år. Vi hade varit tillsammans i drygt 3 månader och sedan var vi gifta. Helt jävla vansinnigt och sjukt faktiskt. Hur smart är man egentligen när man är 18 år? Man är ju fortfarande ett barn. Det ser jag ju klart och tydligt när man tittar på sin egen dotter som är 18 år..
Anledningen till att jag då gifte mig var att killen jag gifte mig med friade och jag svara JA för att göra mitt ex svartsjuk. Ja ni hör själva hur barnslig man var.. Gifta sig för att göra någon svartsjuk. Haha, idag kan jag bara skratta åt det.. *ASG*

Andra gången jag gifte mig var år 2000 och med mina barns far. Det var ett riktigt häftigt bröllop. Kan skryta om att det är ju inte många som har "Elvis Presley" som bestman. Och kan garantera er att denna gång gifte jag mig utav kärlek.
Vi gifte oss i "Las Vegas" i ett kapell där. När vi kom hem var stor bröllopsfest.. Säger bara Viva Las Vegas.. Detta var ett grymt bröllop där vi blev bjudna på drinkar på hotellets casino hela kvällen, ahh de var magiskt att gifta sig i Vegas och ett riktigt häftigt minne för livet.
När vi kom hem ringde Länstidningen (våran lokaltidning) och ville skriva lite om oss eftersom vi var dem första i Södertälje som gift oss i Las Vegas. Men en liten notis blev det inte utan 3 helsidor i tidningen om oss bara om bröllopet före och efter.. Haha..Nu har jag avslöjat lite eller rätt mycket om mig själv faktiskt.
Om jag gifter om mig.. hehe,då har jag speciella datum som jag vill ha en förlovningsring och detta datum är 2011-11-11 och sedan vill jag gifta mig detta datum 2012-12-12 och just dessa datum annars kan det kvitta..

Nä, nu har jag snackat om vänskap, kärlek, tro, giftemål, svartsjuka, gudar och vette fan allt. Ska nu ta och lägga mig i sängen och fortsätta att titta på Big Brother live.


PUSS OCH KRAM PÅ ER ALLA LÄSARE 
OCH SOV GOTT!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar