fredag 1 april 2011

En ypperligt trevlig dag

Vaknade i morse och kände mig rätt pigg trots att jag inte somnade fören klockan 04.00 inatt. Ja, jag ska erkänna att jag låg i sängen och glodde på BB. Det var så kul när de spökade i huset. Men de visade sig att det inte var så himla toppen så här i efterhand. Givetvis blev jag jätte trött..

Har haft en ypperligt trevlig dag. Haha. Det där låter sååå inte jag. "ypperligt trevlig dag". Nej, så krystat synonymhorig är jag inte alls. Det kan faktiskt vara något av det mest avtändande med människor i bloggosfären som ska låta så fasligt bevandrade och botaniserade inom det svenska språket att de exempelvis beskriver en bild med sex olika synonymer till "vackert".

En jäkligt trevlig dag har jag haft iallafall. Julia och jag var i Nykvarn där Julia klippte sig som Johanna. Riktigt snyggt och vågat är det, de flesta av hennes vänner har gnällt både före och efter klippningen. Men jag gillar när någon vågar gå mot strömmen. Men jätte coolt och grymt snyggt, Julia.
Köpte med mig en Orkidee till pappa och en vacker vårbukett med tulpaner till mamma. Det var jätte länge sedan som jag var hos mina föäldrar, de har kommit till mig hela tiden eftersom jag har varit sjuk och inte speciellt rörlig efter operationerna.

Efter det hämtade Jag grabbarna från skolan och vi drog ner på stan för han skulle få sina babyblåa byxor, dem han ville ha på farfars begravning. Igår fick han dyra gympaskor med. Nu börjar grabbarna bli modemedvetande också, och det blir dyrt för stackars mig. Handlade givetvis till mig själv också, två toppar, nagellack och lite smink (måste förnya mitt smink för två tjuvaktiga döttrar snor mitt).
Handlade lite påskpynt som ljus, servetter och lite annat pynt till påsken. Älskar det där med att pynta.. Blir så mysigt och fint.

När jag sedan skulle hem var det onaturligt kallt, så där vinande kallt som man bara inbillar sig att det är på en ödslig , grå landsbygd i Ryssland. Och tajts var väl inte världens bästa klädval men hur är det man säger nu igen?
"Hellre snygg och frusen än ful och varm"-okänd filosof...
Och här på kvällen började det att snöa igen. Snö, Snö ...massa snö. Och Nej Nej Nej,  jag snackar inte alls om kokain.
Måste säga att det är himla vackert med nyfallen snö , men nu börjar jag tröttna på vinter överlag.
Nu vill jag verkligen ha 30 graders sol. Och det får jag om drygt 1 1/2 månad va? Snart kanske man kan börja ha nedräkning.

I morgon ska storstädningen börjas här hemma.. Först ut är köket och sedan ska de härliga sommargröna mattorna, gardiner mm fram.. Men det är i morgon det, nu måste jag sova.

Pics, and then I´m gosa med min kudde! So long.

Julia FÖRE klippningen!
Julia EFTER klippningen.. Nu har hon även blonderat upp håret också. Det får ni se vid annat tillfälle.

Här är en EGO bild av Julia själv i egen hög person.
Älskar att se min pappa skratta och le.
Tror ni inte jag skulle behöva lite sol? Solarium i alla fall!! Haha.. det är en ansiktsmask jag har kletat in mig i.. Schnyggis jag är va? hehe..


Här är en mingelbild från helgen på Berget. Här utan ansiktsmask :-D
 Häng i gott folk.
Sov gott!

1 kommentar:

  1. Bara för att man tittar på big brother behöver man inte ha samma dygnsrytm som nötterna.. KUNGEN

    SvaraRadera