måndag 11 april 2011

Är tillbaka

Ojdå, här var det ett tag sedan som jag uppdaterade.  Min operation är gjord och jag klarade mig med tur att de räckte med den mindre operationen. Men den gick ju inte smärtfri förbi för det. Blödde och hade ont efter ändå. Trodde väl inte riktigt att de skulle göra ont alls eftersom de bara punkterade cystan.
Läkaren sa efter operation att själva skalet på cystan var jättehård att gå igenom. Men nu är cystans innehåll inne på analys. Läkaren kunde inte svara på om det är en god eller elakartad cysta. Han har aldrig sett en liknande cysta och eftersom jag inte har eget hormon så är inte detta en hormonell cysta. Cysta satt fast i bukväggen och vilket är väldigt ovanligt. Samt är det ytterst ovanligt att bilda nya cystor efter 10 dagar efter en operation. Nu är det täta kontroller efter denna cysta och cystorna kan troligen komma igen. Men vet ni, jag orkar faktiskt inte tänka på det alls längre.

Marcuz mår bättre, när han är lugnt vill säga. Är ju inte det lättaste att att få honom att förstå att man inte får springa, hoppa och studsa när man har fått en kraftig hjärnskakning.
Vilket han nu själv har märk eftersom han fått huvudvärk och illamående. Nu blir det endast inomhus han får vara och så kan han sitta och bygga på sitt lego.
Ansiktet ser mycket finare ut nu, skrubbsåren börjar gå bort och svullnaden har lagt sig.

I fredags och lördags låg jag mest till sängs pga värk och feber, dock inte alls hög feber. Igår kändes det riktigt ok när jag vaknade. Började att städa, putsa fönster o byta gardiner och ha mig, vilket slutade med att jag hade reält ont igår kväll sedan. Idag är jag feberfri och inte lika ont heller. Skönt faktiskt.
Och med det börjar jag känna mig rastlös. Haha.. det måste väl vara ett tillfrisknadstecken va?

Har också mycket tankar som går till min älskade pappa, hur ska allt gå, vad kommer proverna att säga, hur länge får jag ha kvar min pappa?? Och så finns ju tankarna hos mamma med förstås.

Våren har nu också kommit, vilket är underbart.. I lördags hade vi premiärgrillningen.. Och när man börjar grilla då är det faktiskt vår på riktigt.
Marcuz kom också in med tussilago och tussilago är ju ett säkert kort på att våren är häääär..


I fredags kom mina föräldrar med en krya på dig blomster till mig, en korg med rosor och prästkragar, och den är jättefin. Marcuz fick en krya på dig godispåse.


Ha nu en underbar måndag trots att måndagar är rätt tråkiga faktiskt..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar