tisdag 26 april 2011

Suck

Namen tjos!
Påskhelgen är till ända. Fy fan så skönt! Hetsätning av godis är ju fanimej vidrigt!
Tisdag idag.

Sitter här och begrundar saker och ting... misstag, vänner, förhållanden, sjukdomar, framtiden... funderar nog ganska mycket just nu. Om det beror på att det hänt diverse saker, eller om det är pga PMS vet jag inte. Men det spelar ingen större roll.

Jag är lite low just nu och tänkte spy galla här. Om det vore fysiskt möjligt skulle jag klättra på väggarna, jag skulle vilja gå ut och skrika likt Ronja och Birk.. den psykiska härdsmältan är så overklig vissa stunder att man skulle önska att det räckte med ett nyp i armen och att man skulle vakna upp ur den febersvettiga dvalan, bli uppryckt från bassängens botten. Och bara andas frisk luft, ej ångestladdad luft.
Kan man lära sig justera sina tankar? Om jag KUNDE så skulle jag i alla fall vilja fixa någon form av blockad i hjärnan, så jag slapp tänka på allt skit just nu.
Einstein och Freud, återuppstå, slå ihop era kloka huvuden och koka ihop nån formel och nåt skitsnack som övertygar mig att bli fri från sjukdomar. Och att mina nära och kära bara kan få vara friska..

Idag har jag mest varit osocial, kan inte koncentrera mig på vare sig det ena eller det andra.
Men vet ni vad, imorgon är en annan dag som jag hoppas blir mycket bättre :) Nu ska jag kolla in lite saker på nätet.

Bye alla sötnosar där ute i vårt avlånga land. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar