onsdag 6 april 2011

Hemma och trötta

Ja då har man haft en natt i Solna på Astrid Lindgrens barnsjukhus. Vilken skillnad på sjukhus det egentligen är. Södertälje Sjukhus är inget att hurra för.. Men Astrid Lindgrens var både hemtrevligare och trevligare personal.
Nu är vi hemma från sjukhuset och är riktigt trötta och slitna både Marcuz och jag. Var tredje timme kom de in och tog prover, blodtryck mm på honom. Sedan började en maskin pipa som fasiken kl 5 på morgonen, nästan precis när jag hade somnat. Suck.
Inte nog med att jag hade svårt att sova trots att jag var jättetrött så hade jag rysligt ont i magen. Och jag tog inte med mig tillräckligt med smärtstillande heller.

Nu ska jag själv börja fixa för min egen sjukhusvistelse IGEN!! I morgon är det nämnligen dags igen för den tredje operationen i loppet av dryga 2 månader. Så kl 10.00 ska jag vara på sjukhuset och jag hoppas verkligen inte jag behöver vänta allt för länge innan jag kommer upp på operation. Och jag hoppas verkligen de nu kan utföra den lättare operationen för då får jag komma hem efter uppvaknandet.

Nu ska jag ta bort nagellack, piercingar och hoppa in i duschen och så ska jag fasta från klockan 24.00. I morgon bitti ska jag duscha igen och därefter mot sjukhuset.
Hoppas det kommer clowner till mig med som det gjorde till Marcuz idag på sjukhuset.
Buuhuu, jag vill inte det här men jag orkar inte gå omkring och ha ont heller, inte heller leva på starka morfintabletter. Men har jag nu tur och de klarar detta på en mindre operation så får jag åka hem i morgon, men så sa de ju sist med och de slutade med att de snittade upp hela buken.
Håll tummarna för mig att jag kommer hem i morgon.
Lilla Marcuz somnade helt slut i sin sjukhussäng. Han ser så liten och ynklig ut här..
Min älskade son.. Det gör så ont i hjärtat att se sitt barn skadat eller riktigt sjuk..
Clownen som kom och skojade med Marcuz och gav honom medicin i form av godis och klubba..
Så här ser min lilla pojke ut idag :-(

Nu ska jag duscha och sedan titta på Big Brother och ta en kaffe och en vaniljbulle till det. Där efter är det sooooooooova för min del som gäller..

God Natt och ta hand om varandra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar