måndag 21 mars 2011

God morgon

Och vilken morgon sen! Inte nog med att man vaknar av smärtor i magen, vilket är rätt så vanligt nu för tiden. Något som irriterar mig är att Big Brother Live inte fungerar utan bara står och laddar.
Inatt så stod två stycken minibussar med orange färgade sirener och blinkande på baksidan om huset. Och gubbar sprang hit och dit, från vägen upp till skogen. Halva nederdelen utav tomten var översvärmad av vatten. En riktig sjö faktiskt. Troligtvis så har det blivit någon vatten läcka i marken.
I morse var vattnet på tomten borta så de fick de väl bukt på. Men nu finns ytterst lite vatten droppande i kranarna. Jättekul!!! Jag som tänkte tvätta idag och jag skulle behöva en dusch.. Grrr*.
Jag som skulle in till Huddinge sjukhus för att få en annans läkarutlåtande om och varför det sker så konstiga saker i min kropp (detta kan jag ta i ett annat inlägg). Men till någon sjukhus eller läkare åker jag då aldrig om jag inte får duscha. Aldrig i livet!

När jag kom hem från att ha kört iväg barnen till skolorna så står där en fin dunk med vatten.. haha.. Ja, tack då.. Hoppas verkligen vattnet kommer igång idag/kväll för man måste ju för sjutton få duscha innan man ska iväg i morgon.


Är ingen muntergök denna morgon precis!!


3 kommentarer:

 1. Neeeeeeeeeeeeeeeej!! Jullan lär ju pimpla upp hela den där på 2 röda! :O

  SvaraRadera
 2. Du får väll hålla dunken ovanför huvudet så funkar duschandet.. Muahahaaa..
  Kungen,,

  SvaraRadera
 3. Hm, med att vara kaxig underlättar inte problemet!!
  Men jag kan hålla en dunk och ovanför dig så ska du få en isande dusch.. Du kanske vaknar ur din dvala då Herr KUNGEN!!!!!

  SvaraRadera