fredag 25 mars 2011

Det var inte vår..

Vaknade i morse med ett leende på läpparna, tittade ut och det var värsta vårvädret ute.. Jippi!! Springer in till Marcuz och gosar ner mig i hans säng och myser och talar om att det är VÅÅÅÅÅR!! Föreslog att vi skulle åka ner till maren och äta årets första mjukglass. Studsade upp och vi gjorde oss i ordning för att möta upp Pappa o Mamma. Haha, väl i bilen så började det att snöa, ja just snöa.
Kan ju säga som så att det blev inget besök ner till maren för en mjukglass. Varken jag eller Marcuz var speciellt sugna på den där mjukglassen längre. Det var ju svinkallt också.
Vi tog en lunch på Mc Donalds i stället med mina föräldrar..
Världens sötaste kille äter sitt Happy Meal och gillade inte alls leksaken. men morfar tyckte den var skitkul =D
Pappa blev lite knasig och tryckte upp muggen i kameran när jag skulle ta ett fint kort på min älskade pappa.
Jag och kära Pappa på fina restaurangen Mc Donalds!
Jag älskar dig Pappa <3
Efter våran dejt med mor och far så åkte jag och Marcuz till stan. Där gick vi runt ett tag och jag fick med mig 2 st linnen, en top och smink. Marcuz nån leksak, men fråga mig inte vad det är för sak. Och det är ju våffeldagen idag med och givetvis var vi tvungen att inhandla våffelmix, jordgubbsylt och grädde. Här ska göras våfflor i massor.. Urk, jag personligen tycker det är riktigt äckligt. Men en ska jag få ner för syns skull.
I morgon ska jag ut med Johanna, Cissi och Veronica, jiihooo.. Men det är i morgon det..

Puss och Kram alla Smultron!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar